Autor: Tanjug

Info
24.10.2019.
07:50
Realizacija đačkih izleta i ekskurzija u velikom je problemu i trenutno je na čekanju zbog zastoja u izradi klasifikacionih kartica, koje moraju da imaju vozači autobusa.
  • Mare

    24.10.2019 13:56
    Alo
    @nindza
    Alo botino, kartice nikome i nicemu ne sluze. Izadaje ih amss i uzima pare. Evo ja vozim i policija me zaustavila. Trazła vozacku, putni nalog i lekarsko, na karticu se samo nasmejali. Izmisljeno da se uzmu pare.
  • Nidza

    24.10.2019 12:27
    nemoguce
    Gospodo,a to vazi i za komentare.Svi vozaci su imali 12 meseci na raspolaganju da podnesu zahtev za karticu.Kako to tek sada se svi setili da im trebaju kartice.Zakon se treba postovati kao svugda u svetu,kod nas je svaka susa sofer bez kulture i obrazovanja lepog ponasanja,svi oni se ponasaju kao da voze ovce a ne narod,a pogotovu kad su deca upitanju.Turisticke agencijesu jos veci sljam jer oni misle kako da ocerupaju decu zajedno sa organizatorima i soferima.Treba se istrajati na tome i ne dozvoliti nikome da krsi propise i uslovljava drzavne institucije.
  • pera

    24.10.2019 10:41
    baska sto drzava ne funkcionise i pravi cirkus, ja licno verujem da je od tih 900 autobusa 5 posto potpuno ispravno i mislim da treba da ih posalju na otpad.
  • Kokakole

    24.10.2019 10:20
    Kada bi gradski morali da ipoštuju pola od ovoga, ne bi nijedan više mogao da saobraća. Ako hoćeš da prodaš neki proizvod, samo treba ubaciti bezbednost i decu u reklamu. Nemojte samo izvrtati, ne mislim da treba da bude manjka bezbednosti, naprotiv. Otišli dobri vozači, pa sada nekim karticama i levim uredbama pokušavaju da se operu i prodaju svoj proizvod. Ovo je proizvod, a ne briga za bezbednost. Svako mentalno zdrav zna da vozač ne sme da pije, da autobus treba da bude ispravan, ima klimu itd... Mi sada da dobijemo najmodernije i najbezbednije autobuse, ne bi imao ko da ih vozi. To je poenta cele priče. Žele da se operu time što su oni učinili sve što su mogli uredbama.
  • RVosha

    24.10.2019 09:54
    Smrdija
    kakva drzava takvi i autobusi
  • Mile

    24.10.2019 09:33
    Staviti taxi natpis na autobus
    Lepo tih 900 iskljucenih autobusa ispred Vlade Srbije strajk od 14 do 17 sati svakog dana kao taksisti prosle nedelje i dobice i nove autobuse i otpis dugovanja i resen problem eksurzija narednog dana po pocetku strajka.

    Ko je kriv agencijama i vlasnicima agencija kad ne razmisljaju kao taksisti.

  • box

    24.10.2019 08:44
    "...i da je do 14. oktobra sve bilo "kako treba". ...

    Zato nam i ide ovako - sto je sve kako treba
  • opet

    24.10.2019 08:17
    opet se skrece paznja sa zakulisnih igrarija
    jer kartica je ta koja ne pije dok vozi
    kartica postuje saobracajne propise
    kartica odrzava vozilo
    kartica vodi racuna kad treba pauza
    o digitalizaciji da ne govirim
    nije moglo elektronska potvrda i potpis na mobilnom vozaca a kasnije i sama kartica
    neko ko jelka da budu okiceni karticama
  • Osoba M

    24.10.2019 08:13
    Imali ste godinu dana da napravite kartice, a podneli ste zahteve mesec dana pre roka, iako znate kako nam je brza birokratija? Izlgeda da je bas moralo preko ledja dece da se prelomi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna