Autor: Tportal

Info
30.10.2019.
07:43
Ruska vlada započeće u novembru testiranje interne verzije interneta, izolovane od mreža drugih država, javljaju tamošnji mediji.
  • Cocco

    30.10.2019 08:31
    Sledi nam izglasavanje zakona po hitnom postupku, koji omogućavaju da Srbija može da stvori sopstveni internet SrNET, koji će da onemogući pristup globalnom VEB prostoru. Na ovaj način, Internet promet filtrirao bi se tako da se zadrži mogućnost kontrolisane i nadgledane komunikacije između računara koji se nalaze u Srbiji, ali prekinula bi se svaka veza sa ostatkom sveta. SrNET bi trebalo da omogući nesmetano surfovanje Internetom, ali unutar srpskih granica i pod nadzorom naših vlasti.
    U to se naš Predsednik probudi (on malo spava, jer puno radi, puno razmišlja i malo jede), s osmehom na licu posle divnog sna i odmah zatraži da ga spoje sa Putinom…
  • /

    30.10.2019 08:29
    /
    e samo nam jos ovo fali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna