Autor: Fonet, RTS

Info
30.10.2019.
09:23
Požar na Staroj planini, koji je izbio u nedelju, ne smiruje se već treći dan.
  • EvoOvako

    30.10.2019 11:23
    Osnove
    O požarima.
    Šuma pred ne plane sama.
    Ako treba malo jasnije - u Grčkoj i u Hrvatskoj su zakoni na snazi da se zemljište može konvertovati u građevinsko, a sećamo se svi skorijih požara u tim državama.
    Dalje, stari ljudi nisu završavali ostavinske rasprave, pa je bilo slučajeva da imovina ima na desetine vlasnika, pa su u Dalmaciji goreli katastri u kojima su baš zanimljiva zemljišta bila zavedena. Procedura je jasna - dođe "vlasnik" i prijavi se da je njegovo zemljište, a dva svedoka potvrde. To je recept s početka '90-ih, a vlasnikci(Srbi) su daleko i nema ko da se buni.
    Ili još jasnije - sada se svi potoci i rečice mogu ugurati i cevi! Ili vršiti mnoge druge mahinacije, obaranje cena, privatizacija potencijalnih skijališta itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna