Autor: 021.rs

Info
30.10.2019.
12:52
Apsolutno je nedopustivo da u 21. veku naši medicinski radnici doživljavaju napade vandala i neodgovornih pojedinaca i potrebno je da se po hitnom postupku izmeni Zakon kako bi svaki napad na medicinske radnike odmah podlegao krivičnoj prijavi, zaključak je sa sastanka ministra zdravlja Zlatibora Lončara sa zdravstvenim radnicima koji su nedavno bili napadnuti.
  • Živčana

    30.10.2019 22:50
    A van radnog mesta?
  • greg

    30.10.2019 16:37
    E, bas lepo! A ko ce nas, pacijente, da zastiti od bahatosti, sikaniranja, nemara, nesavesnosti, nestrucnosti, nesposobnosti i nerada medicinskog osoblja? Ima smisla da vi budete zasticeni, ali samo ako i mi pacijenti budemo, samo ako bi medicinsko osoblje za svoje propuste gubilo pravo na dalji rad u struci!
  • x

    30.10.2019 16:34
    y
    ok.
    ali onda i lekarska greška da bude krivično delo.
  • Sramota, ministre

    30.10.2019 15:42
    Jednaki pod napadom!
    Ako sam dobro razumeo nestručnog ministra Lončara.... ja kad priznajem da sam glup i nedovoljno školovan - ali toliko znam o pravu, jer sam Titov pionir, i prošao sam neke druge, malo bolje škole...

    Napad na čoveka je već krivično delo.

    Ne postoje krivična i krivičnija, kao ni najkrivičnija dela.

    Postoji samo nedovoljno stroga kazna za krivično delo.

    Ova izjava je neuk, užasno loš pokušaj formiranja KLASA među ljudima u pogledu krivičnih dela. Priprema za diskriminaciju, gde će određeni ljudi biti bolje sluge novog svetskog poretka i samim tim bolje štićeni.

    A na ostale će se, valjda moći primenjivati napadi, kažnjivi samo sa "No-No!", ministre?
  • Pera

    30.10.2019 14:47
    A sta cemo sa lekarima i sestrama? Ne onim savesnim, vrednim i profesionalnim! Vec sa onom polovinom koja juri privatluk, koja sikanira pacijente, kojih nema a kao na radnom su meszu, koji su priuceni,.....
  • /

    30.10.2019 13:55
    /
    'vandali i neodgovorni pojedinci' bas lepo procenjujete pacijente

    u vrsackoj ambulanti imate sestru koja je po naglasku juce sisla sa planine u rs/obavezni su joj casovi dikcije/ nije u stanju da udari 'enter' pri zakazivanju pacijentu pa kada se doticni pojavi u terminu kada mu je rekla preti obezbedjenjem

    i jos doda da joj se to cesto desava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna