Autor: RTS

Info
02.11.2019.
19:12
Fabrika šinskih vozila "Goša" u Smederevskoj Palanci, koja je u stečaju četvrti put, prodata je "Želvozu 026" iz Smedereva za milion evra, objavio je RTS.
  • Inspektor Višekruna

    02.11.2019 22:03
    Plate i doprinosi?
    Biće uplaćene?
    Ili država ima para samo za popove i fudbalere?
  • Ludi Milojko

    02.11.2019 20:24
    Goša druže
    Nekada gigant a danas u naslovima dnevnih vesti iz zemlje nam smrdije, Goša je nasla svoje mesto pored naslova u kojem izmedju ostalog, autor nam daje na znanje da je sin bivšeg precednika, u narodu vezivan za diplome, je dao ugovor stranackim mu kolegama vredan vise nego sto li je nekadašnji gigant prodat za! E pa tako vam i treba dragi pokojni susgrađani , kad ne znate da budete strucnjaci I pečete rakiju, otvarate crkve i hidrocentrale mini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna