Autor: RTS

Info
03.11.2019.
07:33
Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje javili su se penzioneri koje su, ovih dana, pozivale nepoznate osobe, lažno se predstavljajući da zovu u ime Fonda PIO.
  • NS Sale

    03.11.2019 12:17
    Telefonski imenik????
    Odakle pristup telefonskim brojevima???Znamo svi da oni brojevi koji su u "javnim" tel imenicima nisu dostupni bez preciznih podataka ime prezime i tačna adresa stanovanja????Takođe veliki broj nas novosađana je svoje fixne brojeve prebacila sa ptt-a na kablovske operatere KONKRETNO i moja malenkost!!!!????Dakle "ne postojimo" u ptt imenicima,A VRLO ČESTO me izvlače u koje kakvim "nagradnim igrama" kao srećnog dobitnika NAGRADE,ALI samo da platim poštarinu koja je basnosnovna cifra????
    Kako je to moguće????Nešto je TRULO u državi Srbiji!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna