Autor: Beta

Info
20.11.2019.
18:25
Predsednik Saveza samostalnih sindikata Kragujevca Jugoslav Ristić je u otvorenom pismu ministru rada Srbije, Zoranu Đorđeviću, negodovao zbog njegove izjave da će predlog o zabrani rada nedeljom u trgovini biti razmatran kada "dobije ozbiljnu inicijativu" o tome.
  • JS

    21.11.2019 16:00
    Pare
    Mi ni radnim danima nemamo dovoljno para da potrosimo po tim radnjama tako da osnovne namirnice mogu da se kupe bilo koji drugi dan i da se obezbede za tu nedelju kada bi ljudi mogli da budu kuci sa svojim porodicama umesto na kasi.

    Niko ne bi propao zbog toga jer svi mi svakako kupimo samo ono sto mozemo sa skromnim budzetom a koji dan cemo kupiti svima je nebitno jer para svakako nema.
  • Radnica

    21.11.2019 10:41
    Bilo bi lepo da nemoramo da radimo nedeljom. Ne verujem da je to moguce, gazde su u sprezi sa vlascu. Inspekcija je na njihovoj strani.
  • Marko

    21.11.2019 07:06
    Bivsi radnici AMB Grafike iz Novog Sada su se svim mogucim strukturama zalili oko ne isplacivanja plata po 20 meseci i rada medeljom,ali naravno niko nista nije preduzeo i sada je firma pred stecajem sa visemilionskim dugovima....Takvim gazdama treba dati orden kako su zeznuli porodice i drzavu!!!!!
  • Vera

    21.11.2019 06:42
    Dokle
    Ministar je sam po sebi neoznbiljan i nestručan. Razmišljanja i odluke su mu slabe. Treba mu ozbiljna inicijativa. Sindikat mu lepo napiše a ministar se pravi zvrk.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna