Autor: Blic

Info
23.11.2019.
18:24
Kada se desi pomor ribe kao poslednjih nedelja na Velikom bačkom kanalu, te dođe do opasnosti da ona završi na crnom tržištu i na trpezama, građani treba da budu posebno oprezni pri kupovini ove namirnice.
  • Novosadjanin

    24.11.2019 10:35
    Sramota me je kako nam dobro ide ! Prvo, ko je doveo do ovog zagadjenja? Da li je procesuiran? Da li se uopste vodi istraga po ovom pitanju? Da li je neko smenjen, kaznjen....... Pa tek onda dolazi na red policija, imamo ih svakakvih sada (i u uniformi i bez nje, komunalnu, licnu, mafijasku.........) da kaznjavaju sve one koji su u nastavku ovog lanca. One sto sakupljaju ribu, prevoze, prodaju, preprodaju. Eno ih oko pijaca koliko hocete. Tuga do neba. A sirotinja mora da jede. Nema internet a ni novaca za dnevne listove pa nisu jadni informisani o stanju u drustvu.
  • superhik

    24.11.2019 07:02
    savet stucnjaka
    Eto gospoda iz voda vojvodine imaju stucnjake za savete o kupovini ribe,(nisu oni tehnolozi) i jos kazu da ucestvujete u ribokradji ako kupite ribu nepoznatog porekla.
    A da isti strucnjaci i ekolozi nemaju pojma ko truje ribu u kanalu u to ne mogu da poverujem.
    Iste ribarnice koje rade legalno kupiju ribu sumnjivog porekla, da li imaju dokaz gde su kupili ribu , nemaju.Kupe jednom u ribnjaku pa posle na crno.
    Pre neki dan sa, kupio skusu, naravno legalno u prodavnici, i bacio je. Riba je trula i ko zna koliko puta odmrzavana, raspada se.Puna histamina, takva riba se ne prodaje u EU samo nama u Srbiji.Zao mi samo sto nisam zvao inspekciju.

  • Ali

    23.11.2019 22:07
    Ko kupi ribu koja stoji na cemlji i koja je odavno mrtva i ne zasluzuje bolje nego da bude otrovan .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna