Autor: Snežana Miletić

Info
30.11.2019.
12:52 > 13:15
Jedino ako svako od nas u svom domenu stručnosti i uticajnosti odluči da ne žmuri i ne bude pasivni saučesnik u urušavanju naših institucija možemo se nadati da će neke vrednosti u koje smo svi nekada verovali opet postati okvir našeg života, ističe profesor Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Dalibor Petrović.
  • Radnik

    30.11.2019 13:45
    Nemamo mi pravo ni na jedan iskren komentar - izjavu u javnosti, a ne na nešto drugo.

    Imamo pravo samo na jeftin rad i tapšanje.

    Kada isele sve što je mlado i zdravo za rađanje, ostaće samo penzioneri.
    A za njih se zna koliki im je vek trajanja.

    Toliki će vek biti i državi, koja će potom pripasti onima koji su donosili odluke o nama, od 1979-te do danas.

    Tako ih Bog nagradio.

  • Cattanicorrado

    30.11.2019 13:42
    Društvo
    Slažem se sa vama Profesore, ali bojim se da naši političari i radnici u javnim i gradskim upravama (čast izuzetcima) nemaju ni malo savesti i odgovornosti. Ja živim u Švetskoj, za samo deo stvari koje pišu naša medija u zadnjoh par mjeseci o korupciji u Švedskoj bi bilo na desetine ostavki a mnogi bi završili iza rešetaka. A kod nas još oni pokušavaju sa pravnicima da vrše pritisak na medija kao što je Danas objavio i današnjem izdanju. STRAŠNA BAHATOST

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna