Autor: Tanjug

Info
01.12.2019.
22:20 > 22:35
Generalni sekretar UN Antonio Gutereš izjavio je da su napori međunarodne zajednice da se zaustave klimatske promene dosad bili krajnje neadekvatni i da postoji opasnost da bi globalno otopljenje moglo da pređe "tačku bez povratka".
  • Zdravko

    02.12.2019 00:00
    Ja prvi ne verujem u naucnike i to sto govore. Ko su ti naucnici? Kako pisu novine to su neposteni ljudi koji falsifikuju doktorate prodaju diplome. Ja zato verujem coveku iz naroda. Koje su sanse za klimatsku katastrofu? Evo da razlozim na delove. Moze da bude istina a i ne mora. Znaci 50%. Ako je istina moze da dodje u Srbiju a i ne mora. Kod nas sve dolazi 20 godina kasnije nego u svetu. Znaci pola od 50% znaci 25%. Ako dodje u Srbiju bice toplije pa sta? Nama ionako zima unisti useve, bice Srbija zitnica Evrope imacemo tri zetve na godinu. Znaci pola od 25% da ce biti lose, a pola da ce biti dobro. Znaci 12,5%. E zbog 12.5% se ja necu sekirati a ne mojte ni vi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna