Autor: Beta

Info
07.12.2019.
10:02 > 10:34
Skupština Srbije usvojila je izmene Zakona o porezu na dohodak građana kojim se preciznije definiše ko ima status paušalca, a predviđaju se i olakšice za novozaposlene.
  • Ljilja

    31.01.2020 21:29
    Ugasice male pausalce
    Ovim zakonom ce stradati posteni male pausalne radnje koje nemaju veze sa pranjem para velikih drustava i umanjenjem obaveza koje imaju velike drustva.
    Recimo transportna radnja koja ima jedan ili dva kombija uglavnom su angazovana kod jednog vece distributivne kompanije. .. Takvi pausalci ce biti ovim zatvoreni.
    A zasto??? Angazuju ih veliki zato sto imaju potrebu za dodatnim razvozom.
    Ocigledno treba zatvoriti sve mucenike koji voze svoj poluraspali kombi...
    da bi se spasile drzavne rupe u zakonu!
  • Simke

    07.12.2019 22:20
    Sinteticki problemi
    Ocigledno da se javnosti zamazuju oci nekim vestackim problemima, zaustavite pljacku Srbije koja je trenutno na sceni a razmontirana od strane medija. Manite se ovih kozmetickih zamajavanja privrednika koji krpe kraj sa krajem. Idu u staroj garderobi i obici voze aute koji jedva prolaze tehnicki a sve sto su imali unistili su im politicari svojim novotarijama. Ili se dozovite pameti ili ce vas narod opametiti.
  • Nebojsa

    07.12.2019 15:07
    Statistika mila dika
    Prvo i osnovno ovi ljudi nisu problem nego ce biti veci problem kada obo primene. Problem kod pausalaca su likovi koji imaju DOO a onda otvore jos 2 ili vise firmi za pranje para i to je lako proveriti a drugo su lazni poslodavci poput na primer ugostiteljskih objekata gde cim dodju blizu 8 milona neko drugi postaje vlasnik. Primer restoran Zelengora u Soko banji a takvih je vise od 10.000

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna