Autor: Beta

Info
07.12.2019.
16:32 > 18:43
Pad nezaposlenosti u Srbiji ispod deset odsto treba više da zabrinjava kreatore ekonomske politike, nego da ohrabruje zbog deficita radne snage i odsustva političke volje da se takvi trendovi preokrenu, rekla je Sarita Bradaš iz Fondacije Centar za demokratiju.
  • Za izučavanje

    09.12.2019 21:37
    Istini za volju, ne mogu a da ne zadive zakonitosti koje bezmalo jedinstveno važe u Srbiji. Kad je velika nezaposlenost - ne valja, kad se smanji - opet ne valja. Kad je valuta nestabilna - ne valja, kad je stabilna - ni to ne valja. Kad se poveća kontrola saobraćaja - ne valja, kad neko nekog ubije pod dejstvom alkohola - ne valja ni tako, gde su patrole i zašto ne rade svoj posao. Malo ima mesta na ovoj kugli zemaljskoj naseljenih narodima kojima nikada ništa ne valja.
  • Ja

    09.12.2019 09:05
    Pa kod privatnika se nastavlja izrabljivanje ljudi od 19.god.i penzioneri.Svo ostalo radno sposobno je pobeglo iz zemlje zbog blagostanja.Sta vrede fabrike koje imaju robovlasnicki odnos prema radnicima i bedne plate.Dok god plata nije 1.000 evra narod ce bezati glavom bez obzira.Dzabe fabrike kad su poluprazne.Lako je govoriti 10 posto kad su svi napolje.
  • Xyz

    07.12.2019 20:47
    Pre
    Ce biti da je da je od cifre "zaposleni" veci deo zaposlen u Evropi, SAD, Kanadi ...Verujem za najvise 2 god. ako se ova vlast nastavi nece biti nezaposlenih a ni onih koji treba da zarade za stranacke pristalice...
  • ...

    07.12.2019 19:37
    "treba više da zabrinjava kreatore ekonomske politike, nego da ohrabruje"

    Njih odavno nista ne zabrinjava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna