Autor: Beta

Info
11.12.2019.
10:59
Najmanje 250 novinara je iza rešetaka u svetu, a po tome je na prvom mestu Kina, jedan od autoritarnih režima koji ne tolerišu nezavisnost medija, saopštila je američka nevladina organizacija za slobodu štampe "Komitet za zaštitu novinara" (CPJ).
  • psihijatar

    11.12.2019 22:31
    To su nasi vrli prijatelji, ne odmakli od staljinovog doba, uzor i dika podanickom narodu, zeljnom tiranije,
  • Garavi

    11.12.2019 14:53
    Drzave i protektorati
    Kina je drzava koja ozbiljno shvata svoj teritorijalni integritet i suverenitet. Spremna je da ga brani i oruzjem. Novinari nisu iznad zakona. Ono sto se desava u HOng Kongu nije demokratija nego pokusaj secesije i obaranja vlasti. Zao mi je sto 021.rs tako olako i nekriticki staje na stranu onih koji nam nikad nisu zeleli dobro. Saradjivat isa BBC je jedno, nekriticki siriti zapadnu propagandu je nesto sasvim drugo.
    Sloboda govora nije u kineskoj tradiciji, smatra se da onaj ko zna o cemu prica treba da govori, a ostali treba da cute. Mozda bi i mi trebali da to primenimo kod nas.
    Ostale zemlje na listi su takodje manje ili vise trn u oku Zapada.
  • KyzaNS

    11.12.2019 11:21
    Zatvorili plaćenike
    Bojim se da su to sve do jednog prozapadni (čitaj: antikineski) novinari.
    Nema druge mogućnosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna