Autor: Južne vesti

Info
11.12.2019.
14:36
Na pružnom prelazu na putu koji vodi ka Prvoj Kutini nadomak Niša, vozači su zabeležili prizor kako "Niš ekspresov" autobus pun putnika prelazi prugu iako je rampa bila spuštena.
  • N.S

    12.12.2019 07:12
    Samoubica
    Koji KRETEN !!!!!!!@
  • Marko

    11.12.2019 17:44
    kako god uradiš - pogerešio si
    Ako čeka, ovi iz busa će da ga muče sa "kreći - zakasnićemo", "ta rampa ne radi", "voz je prošao". A ako krene, može da ga neko ovako snimi pa da ga kazne, ili naravno, da dođe do saobraćajne nesreće sa tragičnim ishodom što se i dogodilo pre nekoliko meseci.

    Vozač je procenio da nema voza i da se rampa neće dići u dogledno vreme. Ko je odgovoran za rad rampe, i ako ista ne radi zašto neko, na primer, radnik železnice ili MUP-a ne reguliše saobraćaj (njemu se makar lako može javiti kada voz tuda prolazi).
  • Mari mari

    11.12.2019 16:32
    Dozvola
    Oduzeti mu dozvolu do kraja zivota i tacka kad se nasto desi kasno je

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna