Autor: Beta

Info
12.12.2019.
13:46
Sindikat kontrole letenja danas je zatražio da nadležni organi utvrde odgovornost rukovodstva Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) za propuste za koje tvrdi da ima dokaze.
  • Pera

    13.12.2019 09:07
    Manje rada-više para
    Sindikat iznosi "probleme" pred pregovore oko novog kolektivnog ugovora, gde će tražiti da se manje radi, a da se plate povećaju. Problemi koje iznose, jesu problemi, ali njih je bilo uvek i biće ih. Plate kontrolora su i sada izuzetno velike i iznose oko 4-5000 evra, plus letnji bonus (koji traje 6 meseci) gde mesečno dobijaju jos po 20% više. Posao jeste odgovoran i težak ali postoje "alati" za resavanje problema, kada se pojave, kao što je uvodjenje "regulacija" u saobraćaju i smanjenja broja aviona u slučaju kada to situacija zahteva. Na čelo sindikata došli su mladi kontrolori koji žele da "promene svet" i zauzmu rukovodeća mesta, pa je stoga i razumljiva njihova želja da ukažu na probleme. Ali njih će uvek biti i treba ih rešavati u kući, a ne uznemiravati javnost zarad ostvarenja svojih (nerealnih) ciljeva.
  • Dr

    12.12.2019 17:32
    sramota
    Sindikat kontrolora iznosi sada uznemirujuće podatke iz prethodnih godina.SRAMOTA gospodo,sada kada ste tražili poboljšanje uslova rada i ko zna šta još,ovo ste morali objaviti i sprečiti a ne da sada koristite za ostvarenje cilja.Da li je Vama stalo do bezbednosti i putnika ili ....Posle ovakve vesti svima bih oduzeo licencu jer da se desila tragedija znači da bi svi učestvovali u zataškavanju i pilot bi bio kriv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna