Autor: Beta

Info
21.12.2019.
16:32
Mediji u Srbiji građane održavaju u "zombiranom stanju oguglanosti", koje odgovara aktuelnom režimu, jer je takvim biračkim telom lako manipulisati, izjavio je televizijski voditelj i satiričar Zoran Kesić.
  • Oči se sjaje

    22.12.2019 05:45
    Što jes' -jes'.
    Garant imaju neku tehnologiju digitalnog emitovanja frejmova za hipnozu.
    Nauka je čudo.
    Kada je u pitanju zlo, to će prvo da pronađu.
    Kako umesto dinamita i A-bombe, nisu našli neko produženje života ili lek?

    Drogiraju nas mediji, slažem se.
  • Komšinica

    21.12.2019 18:42
    Kesić
    Svetla tačka,iskrena izjava
  • Kesic

    21.12.2019 18:31
    Bravo
    Svaka ti cast Kesicu, gledam te svake subote. I tuzno je sto vecina nazalost i dalje gleda i cita medije koje si pomenuo i zbog njihovih malih paketa humanitarne pomoci, oterali su mene i mnoge iz Srbije.
  • Nezavisna Vojvodina

    21.12.2019 18:24
    "U tim oazama kao da je sve u redu, normalno i istinito. A onda vidiš Sarapu. A onda vidiš Marića. A onda vidiš Vučićevića, Krla, vidiš čitavu bulumentu novinara, urednika, vlasnika medija, čiji je jedini zadatak da obezbede opstanak vladajućih guzica u foteljama i opstanak sebe u tim istim guzicama. Vidiš šta je vladajući ukus u muzici, arhitekturi, na televiziji… Vidiš da kič poluljudi na vlasti koriste kič polusvet u medijima da narodu podvale svoju kič estetiku, svoj kič humor, svoje kič životne stavove"

    Tako je to uvek bilo juzno od Dunava. Nisu imali splavove ali su imali gucu, ibarsku i seljacizam do dna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna