Autor: Politika

Info
22.12.2019.
18:29 > 19:16
Država će narednih dana objaviti uslove za nabavku traktora subvencionisanu iz nacionalnog budžeta.
  • Zaric Vesna

    13.12.2021 16:28
    Seljak
    Obican seljak radi maksimum
    nema za njega praznike
    leti sunce ga przi
    zimi se smzava
    radno vreme od 6h do 9h
    Niko mu neveruje nema osecaj
    kad bi radio bi znao sta znaci biti seljak.Kako se zaradjuje i koliko treba.Odgovornost da nepricam.
  • Milos

    29.12.2019 14:57
    Selo
    Svi vi koji imate negativne komentare za subvencije u poljoprivredu, dodjite vi na selo da radite pa cete videti kako je to sve fino, mi svi lezimo subvencije nam padaju sa neba...ma raj, zato ste svi pobegli sa sela glavom bez obzira, a mi koji smo ostali po vama treba da pocrkamo da bi vi po gradovima živeli ko grofovi!
  • Mile

    23.12.2019 11:53
    Država je opstala zahvaljujući seljacima, setite se inflacije za vreme Miloševića, tada su od seljaka otkupljivali pšenicu i kukuruz i plaćali im tek kad inflacija obezvredi taj novac, da bi mogli deliti besplatan hleb za socijalno ugrožene. Seljaci naravno nisu bili socijalno ugroženi iako su im proizvodi koje su prodavali bili obezvređeni. Seljak plaća porez na imovinu, na zemlju koju obrađuje i od koje živi, plaća odvodnjavanje, takođe plaća i zdravsteno i penziono osiguranje, znači puni budžet kao i ostali građani Srbije, pa je red da mu se nešto i vrati. Opšte je poznato, a može se i videti, da država najmanje ulaže u seosku infrastrukturu. Sela su nam bez kanalizacije, bez ispravne vode za piće, nemaju dobre puteve ... Zato misim da su komentari koje sam pročitao neprimereni. Pozdrav iz vojvođanskog sela.
  • Hvala vam do neba

    22.12.2019 21:55
    Ah, subvencionisemo nase prijatelje koji nam svake godine pale svoje njive i donose nam besplatan rak pluca..
  • Milos

    22.12.2019 20:43
    Svaka subvencija mora da dodje od poreza, akciza, nameta pa i kredita. Ako cujete za neki novi namet, cisto da znate gde su te pare otisle.
  • biciklista

    22.12.2019 19:22
    subvencije za nabavku traktora, automobila, taksija, autobusa... kada ćete subvencionisati kupovinu bicikla?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna