Autor: Tanjug

Info
04.01.2020.
06:27 > 07:55
Tri nesreće u kojima su učestvovali automobili Tesla u kojima su poginule tri osobe povećale su proveru njegovog sistema autopilotskog upravljanja samo nekoliko meseci pre nego što je izvršni direktor Elon Mask planirao da izvede na ulice automobile sa potpuno samostalnim sistemom upravljanja.
  • Oris Ivanov

    05.01.2020 07:29
    Bazovicka ulica 33
    Opet petrol mafija pravi lazne scene da bi odvikla od kupovine elektricnih. To su radili 70 godina kad su GM napravili prvi auto na baterije. A Tito je davno imao na Brionima autic na baterije napravljen u Uljaniku Brodogradilistu od nosaca tereta imali smo ih na Zeljeznickim stanicama i dan danas. Iako za ona vremena olovni akumulatori su bili veoma veliki i teski. Samo naprijed dosta nam je traktorskih dizela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna