Autor: Beta

Info
07.01.2020.
11:33
Meštani sela Zlota i Sumrakovca na teritoriji Bora i Boljevca zapretili su blokadom puteva i mostova ukoliko se nastavi izgradnja mini hidroelektrana na Zlotskoj reci.
  • Sumrakovac

    07.01.2020 14:15
    Otpor uzurpatorima!
    Ukoliko mestani ne pokazu odlucnost i pruze otpor uzurpatorima prirodnih dobara, mogu slobodno da se isele.Pohlepa onih, kojima osim novca nista nije sveto,prelazi sve granice i sto je jos gore vlast im daje dozvole verovatno uz uslov da se i po neko od njih ugradi.
    Ne dajte ono sto vam je jos od predaka ostalo, a sto sluzi na dobrobit svih gradjana Srbije, a ne privilegovanih ,alavih i neodgovornih pojedinaca, ma ko oni bili i ma ko stajao iza njih .Samo slozno i imacete podrsku svih savesnih i odgovornih gradjana Srbije bez obzira na njihova politicka opredeljenja.
  • Homoljac

    07.01.2020 12:56
    Bravo ljudi!!! Ne dopustite ono sto smo mi neangazovanjem i nezainteresovanoscu dopustili da urade od Mlave
  • hajduk

    07.01.2020 12:27
    pomozi boze
    Samo hrabro narode protiv SNS tiranije !!! Hristos se rodi, nadam se da ce bog da pogleda ovu srbiju i otera Vucica i ostalo SNS zlo odavde

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna