Autor: Ivana Petrović (Radio City - Niš)

Info
09.01.2020.
18:59 > 20:00
Slučaj otmice deteta, te potraga koja je trajala celih 10 dana za devojčicom a čitavih 17 za otmičarem, osim što su s pravom i razlogom uznemirili javnost, izbacili su na površinu crni talog tabloidne kaljuge koja nam je nametnuta umesto profesionalnog izveštavanja, piše Ivana Petrović, članica Upravnog odbora Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) na sajtu "City radio".
  • ns

    10.01.2020 13:53
    Sve lepo rečeno .
    A zapitati se sada dokle će svakodneno da se pojavljuju i pametuju razni " selebriti ",
    njihovi sinovi i ćerke . Zovu se " javne ličnosti " .
    Opasno je što mladim neobaveštenim osobama predstavljaju uzor .
  • G

    10.01.2020 11:49
    Tabloidno izvestavanje
    Te novine koje sebi na nesreci zaraduju ja pitam sve u njima zaposlene imate li decu,kako spavate snom pravednih,kako trosite zaradeno na nesreci jednog deteta,setite li se kako bi vama bilo da je Monika vasa cerka koju je neko obelezio zbog tiraza za ceo zivot i koja ce zbog toga do kraja zivota da nema detinjstvo,mladost i zivot dostojan coveka?
  • Mico

    10.01.2020 08:05
    Aha
    A gde je kusik, a gde je jovanjica? Niko vise ne pise o tome. Sto znaci namestena otmica uspela, zamazala oci svima, a tek ce.
  • Армаггедон

    10.01.2020 07:44
    Новинари су заштићени као бели медведи,несме им се ништа рећи.А жртве злочина су буквално изложене медијском линчу и ником ништа.Али с обзиром у каквој земљи живимо ништа ме не изненађује
  • Gr - Ba

    10.01.2020 06:56
    Izvinite, gos'đo, ali taj "crni talog tabloidne kaljuge koja nam je nametnuta umesto profesionalnog izveštavanja" kako ga vi zovete, je u poslednjih desetak godina postao uobičajen modus operandi svih medija u Srbiji, a sve pod maskom "slobodnog novinarstva". Ja za sve to vreme još nisam video medij koji nije bio pun bombastičnih tabloidnih naslova, neproverenih i netačnih vesti, izvrnutih izjava i delova izjava izvučenih iz konteksta, pljuvačina i tabloidnog izveštavanja, i to važi kako za štampane medije tako i za radio, TV i elektronske medije. Ako je ovo slobodno novinarstvo, onda im tu slobodu i treba, ako ništa drugo, ono bar ograničiti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna