Autor: Klix.ba

Info
12.01.2020.
19:21
Nakon što je mladi pomorac Filip Zavadlav juče priveden nakon trostrukog ubistva u centru Splita, na društvenim mrežama počele su se nizati poruke podrške osumnjičenom.
  • Svinjac

    13.01.2020 19:54
    Njiiii
    U Srbiji bi bar jedan od ove trojice imao znacku a mozda i bio na duznosti...
  • Branko

    13.01.2020 10:06
    Svoj posao ovde u Srbiji prvo ne radi policija. Nema ih na ulicama i nasa javna bezbednost je ravna nuli. Svima su poznati slucajevi kada uopste nisu hteli ni da izadju na lice mesta jer je, po njihovoj proceni, steta mala, a njihova prisutnost na ulici, kao najbolji vid preventive, ako se izuzme sedanje po kaficima, takodje ne postoji. Tuzioci su posebna prica, utisak je da se boje da se upuste i prihvate bilo sta sto im nije potpuno sazvakano i servirano na tacni. Ogroman broj odbacenih tuzbi govori da sada vise ne znaju cak ni da napisu i obrazloze tuzbu, a o pazljivom i temeljnom vodjenju istrage nema ni govora. Zbog neznanja i nesigurnosti otezu godinama sa predmetima i traze misljenje stotinu vestaka, samo da skinu odgovornost sa sebe. Eto to je nasa stvarnost.
  • /

    13.01.2020 09:19
    /
    imali smo gospodja Soku pa se videlo kakva joj je data 'podrska'.
    cak i ovde medju komentatorima
  • Rok Ihan

    13.01.2020 05:54
    Celje, Slovenija
    Treba i ovdje ocistiti jer sudovi ne rade svoj posao. Tuzioci su svi redom iskorumpirani od privatnika dilera advokata dalje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna