Autor: Blic

Info
12.01.2020.
19:40
Operacija hvatanja Ninoslava Jovanovića (46), nije bila puka slučajnost, već posledica operativnih mera i radnji na terenu koje su preduzimali pripadnici Žandarmerije i policije, saznaje "Blic" u MUP-u.
  • Zagor

    13.01.2020 06:36
    Tuga
    Polupismeni manijak se kretao jarugama i vododerinama da ga ne bi registrovala termovizija.....šta dalje reći.....
  • DjakoN

    12.01.2020 22:22
    tuga...
    Policija ovo policija ono... U stvari gradjanin nasao devojcicu i gradjanin video berberina... Nikakve tragove imali niste,trazili ste ga na totalno drugoj strani. Veliki ste strucnjaci. Idite punite rezimsku kasu secikese.
  • Kruti

    12.01.2020 21:35
    dragan perković
    Po tvojim komentarima koje srecem na razne teme i midlim da su besmisleni a i ostrasceni. Dal su traune iz porodice i detinjstva kid tebe problem a mozda i tebi sleduje nadimak nekog malcanina,brzo " Laza " pa bar da si pod kontrolom. U svemu vidis aferu,namestaljku,vlast vuce konce kod raznih ovakvih bolesnika kso sto je ovaj iz Malce,suludo pa ti si u paranoji il politicki radis zadatak opozicijonog bota bez mozga kao i vecina sto ste. Ovaj policajac objasnjava svoj posao i probleme sa kojim su se susretali a ti ....
  • dragan perković

    12.01.2020 20:41
    Ah
    Ništa oni pronašli misu.Loša režija.Samo retardirana budala veruje u njegovu priču.On je jednom rečju sedeo kod kuće dok su oni "operativno" radili.Blic prididati Informeru i Srpskom Telegrafu.Podaci iz istrage se ne smeju štampati.Ajmo još malo razapinjati žrtvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna