Autor: Beta

Info
14.01.2020.
20:07
Međunarodna teniska federacija (ITF) saopštila je danas da je Čileanac Nikolas Džeri suspendovan zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, što je utvrđeno posle doping testa tokom prošlogodišnjeg Dejvis kupa.
  • w/e

    14.01.2020 22:36
    Doping
    Svaki sportista je spreman da trtlja o silnim odricanjima i "Uradio bih sve da pobedim blabla..." Kada ih pitate za doping... ne ni slucajno, zasto bih koristio nesto sto moze da mi donese toliko zeljenu pobedu, a u dosta slucajeva ne moze ni da se otkrije ...

    Iskreno mislim da je steta sto je upotreba doping sredstava uopste zabranjena, posto ne vidim razlog da se ne koristi. Sportisti su zabavljaci, pa ukoliko postoje supstance od kojih ce nas bolje zabavljati, zasto ih ne bi koristili? Mislim da je NBA najbolji primer. Ocito da medju narodom jos uvek postoji stigma u fazonu..da da...sve je to super ali je zbog dopinga, ali i to bi se vremenom promenilo.
  • Trener

    14.01.2020 21:01
    Damo koga uhvate
    ali se svi profesionalni sportisti dopinguju a ko tvrdi da nije laze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna