Autor: N1

Info
20.01.2020.
19:30 > 12:32
Pokret slobodnih građana bojkotovaće predstojeće izbore, a predsednik Sergej Trifunović kaže da ono što je "betoniralo" prethodno donetu odluku pokreta o bojkotu je probni balon koji je vlast pustila o eventualnom spuštanju cenzusa na tri osto.
  • Bane Liman

    21.01.2020 06:44
    bojkot
    Izadji ti majstore sa necim konkretnim a ne sa praznom pricom , kukanjem i moljakanjem za pomoc . Niste se u stanju dogovoriti na ulici kako bi se tek dogovorili kad bi dosli nekim slucajem do podele vlasti . Neki su mozda zaboravili 5 oktobar i vladavinu ulice ili ti DOS-a , ja nisam niti mogu zaboraviti . Zato mi vas bojkot ama bas nista ne znaci . Bojkotujete rad Skupstine ali zato redovno primate platu .
  • Istina...

    21.01.2020 05:45
    ...
    Kakva farsa.
  • DDD majstor

    21.01.2020 01:21
    Jedva cekamo da odemo odavde
    Napravis vestacke frakcije NAKON SAOPSTAVANJA DATUMA o ODRZAVANJU IZBORA koje dobiju 3+% na izborima i vladas zauvek u vestackoj koalciji sa frakcijama(tvojim ljudima) u ovome sto se zove"drzava".Ulaganje u frakcije se vrati kroz namestene tendere tako sto te ljude i frakcijama sa cenzusom od 3% postavis na odlucujuca radna mesta koja potpisiju novac od donacija i budzeta.A tu su i donacije EU koje se realizuju iskljucivo kroz potpis gradonacelnika svake opstine i grada gde su namenje.Para do krova.Nezaradjenih.A majstori cekaju 250 eura plate na svakih 60 dana jer para"u opstinskoj kasi nema...".

    Zena uci holandski ja isto krenuo da ucim nadamo se do proleca da odemo odavde iz ove mocvare i senatorijuma od drzave.Nece ovde biti hleba za ljude sa znanjem i vestinama dok su zivi.Radice za megatrendovce i hostaplere i privredne i politicke kriminalce dok su zivi.Supruga arhitekta je to na vreme uvidela,dala otkaz u firmi i svo svoje vreme trosi na ucenje holandskog i ucenja o toj drzavi gde je dobila ponudu za posao pre par meseci sa pocetnom platom od 3200 eura.U Srbiji ceka svojih 380 eura dva i po meseci od lika koji je "u stranci".I kome niko nista ne moze.Jer je u"u stranci".

    Dace Bog da se otkacimo odavde vrlo brzo.
  • Predragg

    20.01.2020 23:00
    Normalno. Cak i da su sve zahteve prihvatili,trebalo je zahtevati barem 6-9 meseca normalnog demokratskog izvestavanja,provetravanje glava - uz kazne ruzicastinm ,RTS i tabloidnim televizijama koji objavljuju reality ,bahinalije i monologe Predsednika. Obavezne tribine- tematske emisije u kojima,kao u svakom normalnom gradjanskom drustvu politicari odgovaraju na pitanja novinara i strucnjaka po oblastima. Svugde u normalnom svetu politicari se plase svakog sledeceg dana u kojoj novinari nacinju ozbiljne teme,zahtevajuci dokaze tvrdnji i prezentovanih "rezultata". Ozbiljne kazne i sramocenje za novinare koji to nisu. Zna se sta je posao novinara,strucnjaka i politickih stranaka.
  • Boban

    20.01.2020 22:13
    Ptic Rugalic
    Najbolja ce biti evropska koalicija Vojvodjanski Front+ Ceda Jovanovic. Dva reptila. Onu sitnu boraniju u tom Vojvodjanskom Frontu ne racunam.
  • Grbavi domar

    20.01.2020 20:23
    Hleb za 3 din, cenzus na 3%
    Pogodak pravo u centar. Tako je! To je poenta.
  • Nik

    20.01.2020 20:06
    slobodni izbori
    Demokratski izbori postoje zato da bi građani SLOBODNO odlučili za koga će glasati i ko će prema rezultatima takvog glasanja upravlati državom u ograničenom periodu (4 - 5 godina). Kod nas izbori nisu slobodni, jer je vladajuća stranka unapred obezbedila, ucenama glasača i podmićivanjem, da oko 60% biračkog tela mora da glasa za njih (a to moraju i da dokažu aktividtima stranke, što na glasačkom mestu, što ispred, raznim tipovima u službenim, državnim vozilima). Stoga, uticaj medija i predizborna kampanja kod nas nemaju značaj kao u normalnim državama, jer su izbori unapred dobijeni za kreatore takvog sistema.
  • ××

    20.01.2020 20:01
    Prvo naradi macke pa se kandiduj na izborima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna