Autor: Beta

Info
21.01.2020.
21:46
Državna revizorska institucija (DRI) demantovala je da je kontrolom finansijskih izveštaja PTT-Namenska iz Trstenika utvrdila da je kompanija GIM oštetila to preduzeće.
  • Dr

    21.01.2020 23:02
    revizija
    DRI daje preporuke ali ne uviđa razliku u fakturama.Kod nas se i revizija radi po preporuci.Tačno je da ne mora da vidi sve dokumente ako preduzeće ne želi da im prikaže iako je u obavezi. Međutim da se ne lažemo,da li iko zna preduzeće koje je imalo sankcija zbog lošeg revizorskog izveštaja a da je blisko vlasti.Smešno je više i pričati o bilo kojoj državnoj instituciji.Čudan im je i način rada,naprave godišnji plan i obaveste firme da dolaze a prijave razmatraju pa ako "odluče da ima elemenata idu u posetu"(naravno ne mogu je uklopiti zbog plana).Kakva sprdnja od kontrole.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna