Autor: Beta

Info
25.01.2020.
10:30
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić izjavio je da će postrojenje za prečišćavanje vode za piće ponovo početi da radi i da će do kraja iduće nedelje u potpunosti preuzeti vodosnabdevanje u tom gradu.
  • Banaćan

    28.01.2020 21:41
    Ubice
    Arsen, pa čak i u tragovima, povezuje se s povećanim rizikom od srčanih bolesti, dijabetesa i raka, kao i problema u razvoju i najopasniji je za decu, upozorava Endi Mejarg, profesor bioloških nauka na univerzitetu Belfast.
    Ta voda sa arsenom se još uvek koristi za piće, kuvanje, pranje, kupanje dece i odraslih. Arsen se nepovratno nataložio na vodovodnim cevima od azbesta, našoj koži, svim organima... Odgovorni bezočno lažu i zataškavaju istinu da ih je briga samo za procenat, a ne za narod koji će budućim računima plaćati izgradnju fabrike vode. Opština i država su davali samo ispod žita.
    Dabogda makar svoj automobil oprali sa zrenjaninskom vodom.
  • Dejan

    27.01.2020 08:44
    Posao
    Ponovo radi bioskop
  • joca

    25.01.2020 18:20
    joco jocizr@komen.com
    Jedino sto bi Zrenjanincima pomoglo je skidanje gradonacelnika Janjica tada bi potekla cista voda izgleda da je Vucic pritisno Janjica pa ce vratiti Gorana Knezevica a njega ne intresuje voda nego njegov sef da puni pa dali je moguce da Vucic skuplja ljude koji su krali i daje im jos bolja radna mesta i vece plate secate se ministra vojske Gasica koji je novinarki rekao da klekne pred njim i da mu p,,,si dobio je otkaz a naredne godine ga Vucic grlio i dao mu jos bolju poziciju i vecu platu pa sad vi razmisljajte ko vodi ovu drzavu
  • Dusan Uhan

    25.01.2020 16:16
    Vrhnika, Slovenija
    I mi smo dosli davne 2005 iz Slovenije da ponudimo filtraciju vode ali nam je banda skupa sa nekim Dalmacijom rekla kako ce oni uz pesak i malo cevi da naprave i to lepili na dvoristu Zrenjaninskog vodovoda...hahaha moj sef se smijao do bola. Arsen u tim kolicinama ili manjim se nemoze bez hemisjkog procesa odstraniti iz vode. I da se odstrani ostaje talog desetljecima u cevima koje su pravljene iz azbesta u 60-70-80 godinama i koje ce i dalje da ispustaju Arsen i sve prljavstine i da tece cista pitka voda. Znaci sve dok se ne izvede kompletna renovacija cevi glavnih i sporednih sve ovo je samo laganje...evo racunice od 2005 dalje...pa znate matematiku sve je to "srpska posla" Ne hvala. da napomenem Arsen je 2005 bio 50 % vise od najvece dozvoljene medjunarodne ljestvice - analiza napravljena u Ljubljanskom laboratoriju.
  • Arađanka

    25.01.2020 15:30
    Voda/mleko
    Arsen/Afla
    Prvo gradonačelnik da se vode napije sa te baš čaršije...
  • Sve cveta

    25.01.2020 11:58
    Di da ne radi pred izbore, ajde.
    U naredna 2 meseca Srbija će i u kosmosu da bude.
    Dobićemo pohvale i od Marsovaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna