Autor: RTS

Info
26.01.2020.
21:37 > 17:13
Srbija je u neslavnom vrhu po starosti stanovništva, a Vojvodina među prvih pet najstarijih regiona sveta.
  • DonJuan

    27.01.2020 16:09
    @Sapienti: Pa zato sto jesu smradovi, velika vecina, dokle cemo uvijati reci u ukrasni papir i praviti se da je sve roze? Jel' mozes da izadjes na ulicu, a da te nekoliko smradova mrko ne pogledaju i idu na tebe iako se kreces desnom stranom trotoara? Jel' mozes da odes u kafic a da se smradovi oko tebe ne deru kao da su sami i ne zadime kao u pusnici, jer je njihovo pravo na pusenje bitnije od tvog prava na cist vazduh? Jel' mozes da prvozas auto a da te ne isece nekoliko mentola? Jel' mozes da pesacis i vozis bicikl a da ti zivot ne bude ugrozen par puta zbog bahatih skotova? Jel' mozes da spavas mirno a da smradovi ne prave zurku, ako ne u tvojoj zgradi, a onda negde pored i deru se pijani kao da su sami? Ako sam ja problem koji nista od toga ne radim, ali nazivam smradove pravim imenom, onda neka sam.
  • besparica ubi

    27.01.2020 00:39
    Majke sve da imaju posao i za prvo dete isto da se plaća i to do 18 -godine. Tek onda možete da razmisljate o porastu nataliteta do polovine veka.
    O vrtićima da ne pričamo kao i o besplatnim knjigama!!!
  • Sapienti sat

    26.01.2020 23:46
    Ono kad jedan neotesani DonJuan koji sugrađane naziva smradovima, dobija na desetine lajkova, a pristojna Viki na desetine minusa, pitamo se ko je ovde u stvari smrad
  • nora i nocna mora

    26.01.2020 22:52
    @Tako je Noro
    Nasmejanih lica vise nema na ulicama, ali uporni ste u propagandi, nema sta. Kao neko ko je rodjen ovde, znam tacno kada je osmeh sa lica nestao ljudima, a u zadnje vreme osim besnih ljudi, tesko da se nesto vidi. Ne znam cemu se radujete, umirucoj populaciji, zemlji koja propada, ali radujte se i dalje, jer to govori dovoljno o vama.
  • Seka Persa

    26.01.2020 22:18
    Bar da mogu da zakoružim Vojvodjanin/ka na predstojećem popisu pa da mi je i kraj!
  • Hattori Hanzo

    26.01.2020 20:09
    Iskustvo
    ..pa šta, bez starca nema udarca...;)
  • Симеон

    26.01.2020 20:07
    Да додам
    Dr Milanče Mitovski
    дозволите да додам:
    Свака случајност са паклом је случајна, али намерно изазвана!
    Када заборавимо тренутно актуелну видљивост ваздуха, а то ће бити за пар дана, биће питање врмена када ће се поставити питање зашто се ваздух и чује (што ће бити за пар деценија).
    Када све цивилизоване земље повлаче ручну у градском саобраћају ми дајемо ГАС!
    Тендерски критеријум најниже понуде увек скупо кошта грађане.
    Од тите па на овамо увек прогрес радник износи на плећима, не знам зашто се нпр. сељак и инжењер изопштавају као небитни.
    Војвођани нестају а Нови Сад никад загађенији, бучнији и депресивнији.
    Камо среће да могу да потврдим ЈА САМ РОБОТ!
  • TNT

    26.01.2020 19:55
    Ovde svako ko misli drugačije ili svojom glavom, automatski biva proglašen za bota.
  • Aleksandra

    26.01.2020 19:44
    @Nora
    Kada moderatori ne bi objavljivali komentare onih koji reč Novosađani pišu malim slovom, ne znaju da u nabrajanju u rečenici iza svake reči treba da stoji zarez, apeluju na objavljivanje "pozitivnih" komentara, dok u istom pišu "mrš", mi ne bismo čitali gluposti. Ova selekcija na internetu doprinela bi tome da takvih ima i na ulici u vrlo malom broju, pa bismo i mi bili nasmejani. Mi, koji znamo na šta je ličio naš grad nekada u odnosu na vreme sadašnje kada nam se polusvet smeje u brk.
  • Tako je Noro

    26.01.2020 19:35
    samo pozitivno!
    Nora
    26.01.2020 • 18:27
    Negativno
    Ajmo sada novosađani kuckajte sve negativne komentare... Nadam se da će ipak se naći neki psihofizički zdrav koji će otkucati i jedan šaljivi veseo komentar. Ako ne možete ništa sem negativnog onda mrš na psihoterapije. Zabraniti više objave negativcima. Vojvodina je lepa i drago mi je što je NS živnuo i što viđam nasmejana lica koja nisu iz NS

    Sva sreca pa iz tvog komentara isijava vedrina i vrcavi optimizam.
  • Nema

    26.01.2020 19:17
    Dzaba
    Džaba subvencije, vantelesna...... odlazi radno i rodno sposobno stanovništvo . Ovi koji su rodili ovde, čim ih odškoluju planiraju preko. Kao zemlja imamo stanovnika ko manja mesna zajednica velikih metropola, tužno je što za ovo malo stanovnika ne može da se obezbedi pristojan život. Da bar oni koji se rode ostanu ovde, da mogu pristojno da žive.
  • @Nora

    26.01.2020 19:10
    "...drago mi je što je NS živnuo i što viđam nasmejana lica koja nisu iz NS"

    Kineske turiste?
  • rale

    26.01.2020 19:08
    Nedavno sam jednu subotu prepodne ušao u gradski autobus koji je išao za centar grada i konstatovao sam da je preko 90 posto putnika bilo u dubokoj penziji. Stari ljudi koji su se jedva penjali da uđu u autobus. Kada uđeš u markete da kupiš nešto, uglavnom u redovima za kase vidiš starije ljude preko 50 godina, iscrpljene i praznog pogleda, mnogi pričaju usporeno kao da su redovno na sedativima. To je danas većina populacije koja šeta Novi Sadom, a za 15 godina ko zna na šta će to da liči.
  • Nora

    26.01.2020 18:27
    Negativno
    Ajmo sada novosađani kuckajte sve negativne komentare... Nadam se da će ipak se naći neki psihofizički zdrav koji će otkucati i jedan šaljivi veseo komentar. Ako ne možete ništa sem negativnog onda mrš na psihoterapije. Zabraniti više objave negativcima. Vojvodina je lepa i drago mi je što je NS živnuo i što viđam nasmejana lica koja nisu iz NS
  • Viki

    26.01.2020 18:09
    Molba
    Molim sve ucesnike diskusije da budu pristojni i tolerantni. Smradovi i ostalo, da se preskoci. U sve veće gradove pritiče narod, zato su uspešni i ekomski jaki. I naši idu u druge gradove
  • Dr Milanče Mitovski

    26.01.2020 18:05
    НАШ ПОСТУЛАТ: СВЕ ЈЕ ОБРНУТО О
    Све је у политици окренуто? За све што не ваља у друштву криви су предходни, нема везе што актуелни су преузели власт пре декаде. Оно лоше што је сада урађено, највећи кривац је актуелна опозиција и поред тога што ништа не ради, чак не стигне и на седнице Парламента. Оно што је иоле добро или накарадно урађено стижу хвалоспеви и бајколажи. Народ каже: “Kо лаже тај и краде”. Једино актуелна власт није способна ни да краде, можда је украла на време, а зашто?

    ♣ Учили су ме да је ваздух невидљив? Сада од њега не видим ни хоризонта пред собом, ни неба
    ♣ Граде се искључиво аутопутеви како би владајућа странка брже стизала на митинге.
    ♣ Лако је председнику да буде најбољи када је окружен најгорима.
    ♣ Власт спречава опозицију да нас уништава. Не воли конкуренцију.
    ♣ Од свих који нам причају бајке и хвалоспеве, боље и не заслужђујемо.
    ♣ Како је кренуло, почеће да у јутру освањава мрак.
    ♣ Жеља ми је да гледам у светлу будућност. Никако да дође.
    ♣ Толико журимо са порастом стандарда, а ипак стигнемо беду.
    ♣ Само што изађемо из лоше историје, упаднемо у још црњу повијест. Невиђени малер.
    ♣ Непобитна истина, код нас нема што има.
    ♣ Вође државе могли би и на пустом острву добити апсолутну већину.
    ♣ Тендере, које припремају наши, имају сличност са шприцером. Увек је пола-пола!
    ♣ Наочаре не помажу неписменом да прочита ни афоризме.
    ♣ Иако политичари нису орачи, зналачки се укопају дубоко у фотељи.
    ♣ Одлив мозгова увећава сразмерно глупости у земљи.
  • DonJuan

    26.01.2020 17:33
    E zabole me, u Novom Sadu se ne moze disati od smradova na sve strane, koliko je grad prenaseljen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna