Autor: Tanjug

Info
27.01.2020.
15:19 > 15:48
U petak, 31. januara, ističe rok za evidentiranje podataka o stvarnim vlasnicima firmi u Centralnoj evidenciji, objavila je Agencija za privredne registre (APR).
  • Vlada

    28.01.2020 08:46
    ---
    Ajd sad, izistinski. Sprdačina od instotucija i države!
  • drr

    27.01.2020 21:58
    asomakum
    hoćemo li saznati pravog vlasnika asomakuma?! Najteža nepravda i lopovluk će biti TEMELJI novog "zakonitog" poretka u Srbiji. Secikese, lopovi i njihovi plaćeni političari će biti vlasnici života i smrti zaštićeni zakonom. Sva nedela, otimačina, ratno huškanje i ratno profiterstvo, zataškavanje afera biće ozakonjeni i rehabilitovani. Građani Srbije, ima li nas?!
  • Bivsi preduzetnik

    27.01.2020 18:26
    Parazitska drzava
    Pa cemu sluzi onda APR pri registraciji firme kada PRVI PUT DOBIJES RESENJE O FIRMI I TAJ ISTI VLASNIK JE I UBUDUCE?Koji moj se daje licna karta na uvid i kako se izdaje resenje o registraciji firme pri osnivanju AKO NISI STVARNI VLASNIK????

    Pakistan nam nije ravan i Avganistan i Turkmekistan i Uzbekistan po korupciji i ugnjetavanju preduzetnika.

    Pozdrav iz Dablina za sve preostale preduzetnike u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna