Autor: Beta

Info
18.02.2020.
18:58 > 20:41
U Srbiji je nestao entuzijazam kada je reč o evropskim integracijama, što i ne treba da čudi jer se u procesu pridruživanja Evropskoj uniji već dugo ništa ni ne dešava, ili bar ne ništa važno, ocenio je danas glavni i odgovorni urednik portala Juropian vestern Balkans (European Western Balkans) Nemanja Todorović.
  • Обсервер

    19.02.2020 13:23
    Министарка
    Јадна министарка за европске интеграције, толико се трудила да нам докаже да је то добро, и толико је путовања и састанака имала, изгледа све узалуд. Очигледно да није у Њиховом интересу да нас приме, као ни Турску, пуно је криве Дрине код нас. Кад је било у Њиховом интересу, снизили су и економске и политичке критеријуме и примили ХР, РО, БГ. Према томе, све је јасно, чекају нас политичке и економске уцене, које Народ не жели да прихвати. Они се НАТО неће никад ослободити, ми НАТО нећемо заборавити по њиховом ''Доброчинству''
  • .

    19.02.2020 09:44
    /
    Nije sve u nama, ima malo i u EU. Naravno da entuzijazam probada zato sto je EU:

    - Postala produzena ruka za sprovodjenje nemackog spoljnopolitickog interesa
    - Britanija je to skapirala pa je njen entuzijazam totalno iscezao
    - Danas uglavnom okuplja tradicionalno fasisticke ili kolaboratorske evropske zemlje dok je trend fasizma u Evropi u porastu
    - Propagirana u paketu sa pristupom NATO
    - Propagirana u paketu sa priznanjem Kosova
    - Ne pokazuje nikakve ambicije za rast (sopstveno prosirenje)
    - Pokazala na primeru Hrvatske svoj hipokriticni stav o prosirenju
    - Na spoljnopolitickom planu, EU deluje poplaseno - uvek zauzima preterano oprezan sav sto ukazuje na nesigurnost.
    - Evro opasno pada u odnosu na funtu i dolar, yen i yuan

    Ceo zivot sam verovao da je to jedina perspektiva i buducnost, ali posto se ova prica oduzila na preko 20 godina, sad vec pocinjem da mislim da bi bilo bolje da smo to vreme i resurse potrosili na neke druge stvari, jer kakvi su nam izgledi, necemo jos 20 godina biti deo te price.
  • Ginger Pig

    19.02.2020 06:56
    Da li je Srbija ispunila sve uslove postavljene od EU?

    Nije. Niti će bilo ko iz ove vladajuće garniture tako nešto da učini. Osim toga što sprega jahača apokalipse država + crkva + tajkuni + služba kartel nikad neće predati vlast EU i živeti pod tim pravilima. Ipak je Srbija Ruska veš mašina prljavog novca od kojeg mnogi na vlasti žive.
  • VSNS

    18.02.2020 23:00
    Usli ne usli u EU svakako ce vecina nasih gradjana koji jos nisu da u svojoj organizaciji da udju u EU... ti koji ostanu, njima je sve jedno
  • Yoolin

    18.02.2020 22:24
    Zar ste stvarno očekivali da će ovdašnja družina tako lako prepustiti gazdovanje javnim finansijama na burazerski način? Ući ćete u Evropu kada ovde ne ostane ništa više da se oglođe.
  • Vladan

    18.02.2020 21:43
    Dobro Jutro ,Otkrili ste Ameriku.J...e ns skoro 30 godina
  • Observer

    18.02.2020 21:20
    Očigledno je, da je delu Evrope, najbitnije kako će se završiti projekat Kosovo.

    Shodno tome, AV ima podršku, jer se predstavio kao strana, koja će rešiti taj Projekat (problem).

    Zato je i veliki pritisak, da se izađe na izbore i pruži legitimnost rešavanju tog problema. Neki koraci u tom smeru su već pokrenuti, kao što je pitanje narodnog referenduma, gde će odlučiti prosta većina izašlih birača.

  • Nemanja

    18.02.2020 20:42
    Zato sto je samo prodaja magle zapada i domacih mafijaskih politicara. Od normalne zarade i normalnog zivota nema ni u tragovima....
  • Zna narod dobro

    18.02.2020 20:40
    NE ŽELIM EU
    Nije meni što je nestao entuzijazam, već je meni što je nestalo moje pravo da kažem bilo šta negativno u pogledu Evrope.
    Sad je bome partijski zadatak da ljubiš EU i da samo tako smeš da razmišljaš.
    Jer su najveće sluge te EU, u stvari bolje rečeno nekoliko svetskih moćnika kojima odgovara pojam EU, dakle naše sluge će napraviti svaku vrstu smetlišta EU koje požele ti moćnici.
    NE, hvala gospodo koja to niste.
    Ne treba mi EU ni kao pojam.
    Ništa više nego što treba bilo kom bivšem srednjeklasinom čoveku iz bilo koje države EU.
    Svaka zverka je pokazala svoj trag.
    Znamo mi ko je i šta je ta sjajna EU.
    Kome se to sviđa - zna gde su granice.
  • Desetka!

    18.02.2020 20:31
    Odlicno, ja bih se preselio u Australiju iz EU kada bi ovo djubre od drzave postalo deo Evrope.
  • NS

    18.02.2020 19:26
    Vece ste bitange i od nas eto zasto!
  • pera

    18.02.2020 19:20
    ..
    Sto se mene tice, ova Evropa koja sasvim svesna stanja kod nas podrzava Vucica radi svojih interesa moze da se goni u pm. San clanstva u EU koji bi za cilj imao da ovde uvede red, da lopovi budu u zatvoru i da se lepo zivi od svog rada je nestao. Verovatno je i samoj evropi jasno kakvi ljudi zive ovde i skontala je da ima mozda neke bolje interese nego da joj mi dodjemo. Tako da, EU u pm, svinje u brlog, a ja cu na neku trecu stranu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna