Autor: Beta

Info
28.02.2020.
23:10
Protiv dvoje bivših lekara Kliničkog centra u Kragujevcu starosti od 60 i 50 godina podete su krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično delo nesavesno lečenje.
  • 313

    29.02.2020 09:32
    Rok
    Gde se čuvaju stentovi i ko ih izdaje? Cija je dužnost da proveri rok, ako ga ima? Da li je interventi kardiolog u obavazi da se bavi rokom pre stavljanja stenta? Itd...
  • dr ali nebitno

    29.02.2020 08:52
    Stent se ugrađuje kod pacijenta sa infarktom. često kao hitna intervencija. Ili ugradiš stent kakav imaš, ili ga ne ugradiš i pustiš da priroda uradi svoje. Ko im dade stent star 10 godina ? Ko ga nije uklonio na vreme? Kakve su posledice bile po pacijenta ?
    U zdravstvu je rasulo. Nema resursa ni za šta osim administracije. O sudstvu da i ne govorimo. Razlika je što u zdravstvu stepen nepredividosti uzrokovan većinom biološkim faktorima, a u sudstvu...
  • Joca

    29.02.2020 07:06
    Namestaljka
    Nisam siguran da je u zdravstvu bas sve u roku, pre bih rekao da je ovo namesten proces kako bi se neki strucnjaci provlacili kroz blato SUD-a. Posebna prica je da im sudi SUD, koji i sam na postuje rokove razumnog sudjenja i sudi po politickom uputstvu. Ishod je poznat unapred jer je gradjanima ove zemlje poznato kako sude sudovi i u ciju korist a krivicne procese odlazu do u nedogled.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna