Autor: Tanjug

Info
01.03.2020.
20:55 > 12:51
Pacijent koji je danas primljen na Infektivno odeljenje kraljevačke Opšte bolnice nije zaražen korona visrusom, rečeno je u Ministarstvu zdravlja.
  • Istina

    02.03.2020 04:59
    I laz
    Pokusala sam da posaljem komentar, ali me je "sistem" ocigledno sprecio u tome. Kako vidim na ovakav demagoski potez zvanicnika odnosno tekst nije se dosad pojavio nijedan komentar. Komentari na ovu temu bice ocigledno dobro "procesljani" od strane administratora i zadrzani od kojekakvih "sluzbenica" dok im ne istekne aktuelnost. Po mini-star-st-vu, instituciji sa malo zvezdica i shodno tome kredibilita, ljudi sa "simptomima" koji su tako jadno i skrto opisani, kao da ih je opisivalo dete a ne struka, ni slucajno ne treba da idu na javna mesta i ne daj Boze da se jave lekaru. Cak i za laika, ovakva manipulacija je isuvise providna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna