Autor: Tanjug

Info
18.03.2020.
07:41
U Rumi se od ponedeljka sprovodi dezinfekcija ulica, a direktor JP "Komunalac" Dragan Panić najavio je da će se dezinfekcija vršiti do daljeg dva puta dnevno, rano ujutru, pre nego sto građani izađu na ulice i kasno uveče.
  • Rumljanin

    19.03.2020 13:33
    Kao i uvek pametnih na pretek. Isto tako pametna nacija je i Italija pa je sad zbog tolike kolicine pametnih u problemu. Hajde makar jednom u istoriji da se pridrzavamo onog sto nam je receno da uradimo i da ne pametujemo kako smo mi nebeski narod i kako nam niko nista nemoze... nadam se samo da necemo stvarno postati isti taj nebeski narod. Dozovimo se pameti i pustimo ljude da rade svoj posao. I da zbog nase tvrdoglavosti i pameti kad nadrljamo neko drugi ce nam biti kriv, jer zaboga ja sam bio upravu... e moji ljudi...
  • ni 2 vijuge

    18.03.2020 14:50
    @Dokle
    I kad na obuci doneses u kucu, olizes prag i pod kako bi se zarazio.

    Shvatite, prenosi se kao i svaki drugi - kijanjem/kasljanjem i (daleko manje) dodirivanjem usta/nosa/ociju posle dodirivanja neke kontaminirane povrsine.

    Ako niko ne kija/kaslje u neposrednoj blizini i ako ne dirate usta/oci/nos pre pranja ruku, sanse da se zarazite su tacno 0 (nula)!!!
  • Dokle

    18.03.2020 14:17
    @Salamnder

    Nekad je bolje cutati da ne bi otkrio koliko si glup i zlonamernan. Pitas se zasto ? Pogledaj kako je Kina to radila, isto ovo sa dezinfekcijom onolikih gradova. Virus je tezi od vazduha i pada na povrsinu a ostaje i po ko zna koliko sati aktivan. Prodjes, nagazis, pokupis i na obuci odneses u kucu. Jel ti sad bar malo jasnije ? Pustite ljude da rade svoj posao a vi se pridrzavajte onoga sto vam je receno i to je to. Ako mozete, sedite kuci i cekajte, ima nas dovoljno koji moramo i na posao po smenama u ovo vreme pa ne kukamo svaki cas.
  • Salamander

    18.03.2020 13:20
    Ali zašto?
    Inače su ljudi poznati po ležanju na betonu i lizanju istog da bi zatim pomilovali beton i stavili prste u usta...
  • Marko

    18.03.2020 10:01
    Koja je realna efikasnost od ove rabote?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna