Autor: Tanjug, Politika

Info
26.03.2020.
08:47 > 08:58
Izvoz brašna iz domaćih mlinova krenuo je za Severnu Makedoniju i Crnu Goru, a očekuje se da će određene količine biti isporučene i u BiH i Albaniju, kaže direktor udruženja "Žitounija" Zdravsko Šajatović.
  • Mbm

    26.03.2020 18:56
    Kako na srpski na in dici cene
    Ako je izvoz osnovnih namirnica na rezimu zabrane a iz osnova vanrednog stanja, onda nije dopusten izvoz brasna. Kada brasna nema u trgovinama, trgovci koriste za podizanje cene po kilogramu, i poticu inflaciju. Da u Srbiji brasna ima dovoljno, ne bi poskupelo po kilogramu barem nekoliko puta za proteklih 1 god. Nekontrolisane izjave lica koje sebe smatra predsednikom i prima platu bez ikakvog osnova od drzave, nekontrolisano delatnistvo udruzenja i neracionalan izvoz u nevreme za naciju, dovoljan su razlog za suspenziju. U lokalu, RS, se to teze razume.
  • Potrosac

    26.03.2020 11:25
    But Why
    Verujem da imamo robne rezerve, ali one to treba i da ostanu bas zbog ovakvih slucajeva.

    U Merkatoru nema brasna evo vec 3-ci dan za redom...
  • Uzas

    26.03.2020 09:49
    Jedan
    Pa da li ste vi normalni?
    Vucicu-pre neki dan si rekao da nema nista od toga-ko sada laze?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna