Autor: Beta

Info
26.03.2020.
16:00
U Srbiji je trenutno 67.000 radnika koji su "na čekanju" i koji ne rade, a oko 168 kompanija je zaustavilo proizvodnju, usled proglašenja pandemije koronavirusa, izjavio je direktor Sektora za strateške analize Privredne komore Srbije Mihailo Vesović.
  • Nenad Sh

    26.03.2020 20:38
    Sve se vidi, sve se zna...
    @Lala
    "Sada bi predsednik Vučič mogao da pokaže državničku mudrost.."
    - Pokazuje on "drzavnicku mudrost" jos od kako se dokopao predsednicke funkcije.
    - U zadnjih mesec dana narocito, moze se videti svaki dan na TV-u.
    - O njegovim "saradnicima" i njihovom strucnom i moralnom profilu ne bih ovaj put. Sve se vidi.
  • Nenad S

    26.03.2020 19:40
    Odakle "ovoliki novac" ?
    "jer se očekuje ogroman uliv kapitala i podsticaj posle toga, nikada ovoliki novac nije bio spreman za 'dan posle'. "
    - Ne znam samo doakle ce da dodje "ovoliki novac". Sve zemlje posle korone ceka recesija i nezposlenost i niko nece imati para za druge - prvo ce resavati probleme u sopstvenoj zemlji.
    - A u Srbiji "ovoliki novac" moze da dodje ili praznjenjem svih budzetskih fondova ili iz kovnice. Nasa ionako nikakva privreda ce posle korone verovatno biti u stecaju ili likvidaciji.
  • Lala

    26.03.2020 19:22
    Pandemija
    Sada bi predsednik Vučič mogao da pokaže državničku mudrost Umesto svojih servilnih marioneta, ovo je prilika, da u zemlji angažuje sve preostale kvalitetne i ozbiljne stručnjake. Valja napraviti valjanu dugoročnu strategiju izbavljenja zemlje iz nezavidne situacije. Lične ambicije da odmori malo. Tako će najbolje podići svoj politički ugled.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna