Autor: Tanjug

Info
01.04.2020.
14:09
Osnovni sud u Pančevu izrekao je danas kaznu od 15 meseci zatvora za Š.R. (71) zbog kršenja mere obavezne samoizolacije nakon povratka iz Crne Gore.
  • Strasbourg

    01.04.2020 15:34
    Prestanite vise da lazete naro
    prestanite vise da zatupljujete ovaj preglup narod.

    to moze biti samo clan sns a u u dogovoru sa vlastima a sve u cilju zastrasivanja izmrcvarenog naroda ista prica kao sa onim novinarom koji je lazirao otmicu i na kraju oslobodjen svih optuzbi.

    verovati drzavi koja zivi i odrzava se kao drzava na lazima da je tako kako jeste?Jedino sto znaju to je da laznim vestima uteruju strah u kostima jer i policija i vojska im polako ali sigurno otkazuju poslusnost.

    sudjenja putem skypa su pravno nistavna i ne spominju se nigde u UStavu R.Srbije i same presude tim putem isto kao i mere vandrednog stanja i policijskog casa na ime nepostojece odrzane Skupstine koja nije nikad odrzana da bi jedan covek umesto skupstine protiv ustavno proglasio"vanredno stanje" i neustavni"policijski cas"..

    I to svaki sudija savrseno zna.Dok je sudija.A sudija ce biti dok traje "vanredno stanje" nakon toga nisam siguran da li ce i dalje ostati sudija ili raznosac novina na ulici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna