Autor: 021.rs

Info
01.04.2020.
20:58
Nacionalni Konvent o Evropskoj uniji koji okuplja više od 700 udruženja građana, poziva državne organe i organe lokalne samouprave da u uslovima vanrednog stanja izazvanog pandemijom virusa COVID19 prepoznaju organizacije civinog društva kao partnere u zaštiti najosetljivijih društvenih grupa.
  • Marija

    01.04.2020 22:24
    Kome udruzenja pomazu
    Clan sam udruzenja invalida. Dve godine cekam da mi pomognu za zaposlenje. Prazna obecanja.! Organizuju radionice, trubine I sl. Clanovi gladni treba da prate njijov rad. Lokalne samouprave ih finansiraju I sponzori.. Clanovi ma NE daju nista. Ponekad neku sitnicu. Posebno nam se uskracuje pravo slobodnog izrazavanja I govora.
    Toliko o brizi predstavnika udruzenja o clanstvu.
    Ako drzava zeli pomoci neka to radi direktno. Nacionalna Sluzba za zapialjavanje I centri za socijalni rad imaju informacuje o polozaju clanova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna