Autor: Beta

Info
02.04.2020.
20:00 > 20:01
Savet Evrope je pozdravio odluku Vlade Srbije da povuče zaključak o informisanju o koronavirusu, koji je predviđao da informacije u vezi s pandemijom mogu da objavljuju jedino ovlašćeni predstavnici kriznog štaba.
  • Јое

    02.04.2020 21:38
    @DjakoN
    Проблем је што она није лагала. Свима би нам било лакше да је лагала, али није.
  • Drzavu samo

    02.04.2020 21:00
    po dzepu i nikako drugacije
    Samo medijska popularizacija i zahtev za milionskom odstetom medjunarodnim sudovima za krsenje ljudskih prava svega sto se radi u SRbiji i proslediti celnicima EU na nemackom,engleskom i francuskom jeziku.Telefon u sake i sve sto radi policija na email ove zvanicnika u Briselu i Strasburu.

    Samo da podsetim da je Republik Srbija potpisnik Sporazuma o Stabilizaciji i Pridruzivanju SSP dokument iz 2013 gde je na prvim stranam tog sporazuma LJUDSKA PRAVA.
    PRavo na zivot
    PRavo na identitet
    Pravo na slobodu

    Ako je to prekrseno Srbija dobija po dzepu.I to dobro po dzepu da se vise nikada NE SETI DA KRSI LJUDSKA PRAVA.

    E sad to sto smo mi glupi pa ne mozemo naci nacina da obavestimo celnike EU da su nam ljudska prava prekrsena i ugrozena to je nas problem nije njihov.To sto smo glupi i neobavestavamo EU o svemu sta vlast radi sa krsenjem SVIH LJUDSKIH PRAVA U SRBIJI.
  • Stanoje

    02.04.2020 20:55
    Da li je moguće da u NS i okolini ima ljudi koji misle da je Ana lagala?
  • DjakoN

    02.04.2020 20:33
    tuga...
    Ako je lagala sto je lagala?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna