Autor: FoNet

Info
05.04.2020.
23:35
Novinar i urednik BIRN-a Slobodan Georgiev rekao je da mu se čini da se ova Vlada prema građanima ponaša kao "nesrećni roditelj" koji ide za decom i govori "ja sam tebi sve dao, a šta ti radiš".
  • Waikiki

    07.04.2020 10:48
    Nema teorije da glasam ikada u zivotu ni za Vucica ni za Đilasa
  • milicica

    06.04.2020 12:38
    novinari ali pravi
    Posteni i objektivni se i ne hapse samo se hapsi oni koji sire lazi i paniku i ne govorim samo o ovom slucaju i nije mi cilj ni da branim ovu vlast ali za razliku od vas sagovornika oni bar pokusavaju da nesto urade ali ih opozicija novinari zeljni senzacija u zelji kad ih niko ni ne poznaje da postanu poznati sabotiraju i bilo sta da predloze i urade ne valja a pametnjakovic koji se nenormalno obogatio i razbio opoziciju i nigde se niko sem njega i ne vidi i ne cuje i svi ga napustaju samo pljuje. Pitam doticnom zasto nije kad mu je stalo do blagostanja ovog naroda odvojio od tih stotins hiljada evra i silnogm politickog poznanstva i kupio bar dva tri respiratora par stotins hiljada maski licemer teski. Boris se ti samo za sebe i briga te za druge.Birn pratim i rade prave stvari ali samo delimicno jer ima i pored dobrih namera dosta ostrascenosti i nedorecenosti ali uce u hodu.
  • Orwell Vegan

    06.04.2020 09:37
    Istina
    Lustracija za apsolutno sve politicare koji su bili ikad na vlasti. A onda karantin.
  • Kaćanka

    06.04.2020 08:13
    Evo rešenja
    I kad ide Đilas na razgovor sa britanskim premijerom?
  • Marina

    06.04.2020 07:34
    Zar nam je malo korona virus nego su i ovi dosli da nam sole pamet, kao da smo idioti pa ih ne znamo. Pa imao je Djilas sansu da pokaze sve sto moze, zna i ume, pa nam je drzava bila dosla na samu ivicu provalije i jedva se vratila nazad i to sve praceno saplitanjem i podmetanjima od strane svih onih kojima nije stalo do nje, a sada se opet satrese da, koristeci situaciju, smute i podbune narod. Hoce li da se proglase i strucnjacima za epidemije, pored toga sto su se vec iskazali u vodjenju drzave?
  • rale

    06.04.2020 07:09
    Čitavo ludilo oko korone je uzrokovano magičnim trouglom vlast-mediji-opozicija. Mediji krenu da pišu o virusu, vlast u početku ignoriše a opozicija krene da kritikuje. Kritika opozicije dalje privuče pažnju medija, kreće da se obrće kolo medijskih dezinformacija i poluinformacija radi privlačenja pažnje i panika se širi. Vlast shvata da je saterana u ćošak, šta god da uradi biće joj na štetu - ako bude suviše blaga ili suviše stroga biće kritikovana i svakako će izgubiti. Stoga odlučuje na drastičnu meru, uvodi totalno vanredno stanje, medijsku kontrolu i baca gomilu para na ispiranje mozgova kako bi se satrla svaka objektivna misao. Što je vlast osetljivija to drastične mere budu teže, što važi i za druge države. A suština priče je da ne može neko ko mrzi ljude da bude na vlasti, jer taj u kriznim momentima uvek pokaže svoje pravo lice.
  • ...

    06.04.2020 05:37
    Sasvim dobar opis.
  • Lepo izrečeno

    06.04.2020 03:48
    Tako je. Precizno je iskazano i definisano to da se oni osećaju namoćnim nad narodom.
  • Ja

    06.04.2020 00:02
    Sad
    Sad u borbi trebamo biti jedinstveni....ove podjele..pogotovo na medije i gostovanja ekipe na pinku i ovih drugih na N1....je uzas i sramota...Kao i briga za javno zdrastvo....pa zar treba ratno stanje da bi se organizirali??Fala Bogu pa ste privatni sektor izbacili iz igre....bar jedna PAMETNA odluka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna