Autor: Tanjug

Info
08.04.2020.
22:32
Reporteri bez granica (RSF) pozivali su nacionalne i evropske institucije da zaštite medije dok ispunjavaju svoju javnu misiju u rizičnim uslovim pandemije Kovida, kada novinari postaju kolateralne žrtve, suočeni sa napadima raznih neprijatelja slobode štampe - uključujući, i neke vlade, koje, kako navode, iskorišćavaju situaciju da se obračunaju sa svojim kritičarima.
  • Sever Srbije

    09.04.2020 09:45
    A sta sa tim da je lagala,nikom nista a svi znaju da je kcv jedan od opremljenijih,mislim na one koji su bili tamo u poslednje vreme?
  • Ne laže

    09.04.2020 07:10
    Non stop govore da je njen izveštaj laž.
    A nikakvu istragu nisu sproveli.
    Možeš ti imati dupke pune magacine a da ti magacioner ne izdaje ništa i govori kako su prazni.
    Neiskren odnos vlasti.
  • nebitno

    09.04.2020 06:24
    @opet o lalicevoj

    Duboki naklon za komentar.Kamo lepe sreće da ima više takvih ljudi poput Vas, da mogu da shvate suštinu...
  • opet o lalicevoj

    09.04.2020 00:18
    Sloboda stampe nije baljezganje a la ''jes' da nemam dokaze ali pricao mi neko'' radi publiciteta, klikova i popularnosti vec kvalitetno izvestavanje poput ovog zadnjeg teksta u Pistaljci o firmi Nebojse Krstica preko koje je od Prvorodjenog dobio 90 miliona dinara novca poreznika za kvazi marketing. Na godisnjicu od smrti Dade Vujasinovic je krajnje neumesno u tu kategoriju ugrozene slobode stampe i izvestavanja stavljati sablonsku novinarku koja je obicna druga strana potpuno iste medalje Vucicevim medijima (Nova i N1 = Pink i RTS). Narocito kad ima novinara kojima je aktuelna vlast palila kuce, kidnapovala itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna