Autor: N1

Info
05.05.2020.
17:54
Predsednik sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić kazao je da ne postoje zvanični podaci koliko je zdravstvenih radnika preminulo tokom pandemije, ali da je, prema podacima do kojih je došao taj sindikat, u Srbiji od posledica korona virusa preminulo 14 zdravstvenih radnika.
  • Analitika moja dika

    07.05.2020 15:52
    @Analitičar Pa ništa, vi živite u uverenju da je to sve imaginarno i da novoobolelih uopšte nema ako će vam to zadovoljiti sujetu. Zašto ne pozovete infektivnu kliniku ili dežurnog epidemiologa pa se raspitate kada vam je već toliko stalo do istine naspram paranoje? Očekujete da ćete ovde naći odgovor?
  • Analitičar

    07.05.2020 10:25
    Ponovo nešto nelogično
    Evo i 06.05.2020 prema podacima za Novi Sad,novih 8 zaraženih u odnosu na 05.05..Meni je nelogično.U situaciji kada prema podacima pada broj novootkrivenih zaraženih u Novom sadu već 4.dan raste za po 5-8 dnevno.I šta ,jel i to paranoja ili logično pitanje koje traži istinit odgovor.Odakle ,iz kog rezervoara u Novom Sadu potiče povećanje broja novoobolelih .Ajmo stručnjaci za statistiku,dajte neko racionalno i istinito objašnjenje.
  • Analitika moja dika

    06.05.2020 08:33
    @Analitičar Ja im verujem da su to podaci sa kojima raspolažu, ne verujem da su apsolutno tačni jer uprkos tvrdnjama pojedinaca ovo nije diktatura te stoga nam nisu upadali u kuće i nasilno nas testirali kako bi na kraju dobili precizne brojeve kakve od njih tražite. Vi ste paranoik jer verujete u teoriju zavere bez ikakvih dokaza, zato ste paranoik. Ono što ja ne verujem i je da postoje neke zadnje namere i da namerno daju netačne podatke, najpre jer time ne postižu ništa, a to je nešto što vi treba da dokažete jer to je vaša optužba, a ne da ja dokazujem da nije tako. To je vidite još jedna tekovina "nediktature" - u ovoj zemlji se još uvek dokazuje nečija krivica a ne nevinost.
  • Građanin Beočina

    06.05.2020 00:04
    STRAŠNO
    Umesto da se nešto uradi kako bi se med osoblje zaštitilo NIKO ništa NE PREUZIMA što se tiče tog pitanja.
  • Analitičar

    05.05.2020 22:09
    @Analitika moja dika
    OK.Vi im verujete sve a ja ne.Samo to nije dokaz da sam paranoik.Takođe niste dali logične argumente da moj zaključak nije tačan.Za ovo što sam izneo kao zapažanje ne mora se biti neki veliki analitičar.
  • milicica

    05.05.2020 20:28
    pa sta reci
    Evo naseg demokratskog doktora na pravoj demokratskoj televiziji da nam objasni ono sto smo znali i sami da je u pocetku bilo problema i sa opremom i zastitom ali je trebao da naglasi ako hoce da prenese istinu da je tako i u celom svetu, Italiji, Spaniji, Francuskoj, V. Britaniji i SAD I DA SE RADI O NEPOZNATOM VIRUSU I DA SVI UCE I NIKO BAS I NE ZNA SVE. Trebalo bi da prica i o lekarima iz Nemacke koji su se skidali i slikali goli da pokazu da su bez zastite i nakon mesec i po dana od pojave bolesti ali ne on samo prica o propustima a nijednu lepu rec o borbi,spasenim zivotima. Obavestavam ga da sam vec 50 dana u izolaciji i da je postujem za razliku od idiota koji se samo bune da bi se bunili i bicu jos jer sam svesna da na taj nacin stitim i druge od mene same sto mi je na kraju krajeva i duznost . Hvala znanim i neznanim doktrima koji su se casno borili i radili na lecenju bolesnih i slava preminulim.
  • Analitika moja dika

    05.05.2020 20:13
    @Analitičar
    Ako želite da se bavite analitikom možda biste trebali pauzirati paranoju i naspram teorija zavere pokušati sagledati stvari iz druog ugla. Možda se detekcija vrši revnosnije sada u odnosu na ranije? Na ovim stranama je na primer skoro jedna gospođa bez trunke stida izjavila da je znala za više lica sa simptomima koji su doputovali iz inostranstva ali se namerno nisu prijavili za testiranje, pa ih nije čak ni ona prijavila i time dozvolila da ugroze nepoznat broj naših sugrađana. Oni nisu deo statistike iako jesu (tj. najverovatnije jesu) zaraženi. Koliko takvih slučajeva ima niko ne zna.
    Ne mora značiti da je sve nečija namera baš vas da slažu, oni prenose podatke koje imaju na raspolaganju i ne bave se špekulacijama. Da li treba početi upadati svima u kuće i nasilno nas testirati hteli mi to ili ne kako bi pronašli kako ovakve neodgovorne građane tako i one koji ni ne znaju da su zaraženi ne bi li baš vama udovoljili sa preciznim analitičkim podacima koje od njih ovde tražite?
  • Donka

    05.05.2020 19:25
    Zaposlavanje lekara
    Isplanirati broj kandidata za upis na medicinske fakultete, a diplomirane radporedjivati na rad prema potrebama u drzavi.
  • Analitičar

    05.05.2020 19:11
    Sve je sumnjivo
    Prema nanovijim podacima u odnosu na stanje na dan 04.05. ,danas u NS ima 9 novootkrivenih slučajeva.Ovoliki broj u toku 24 sata nije bio kada je broj na nivou cele Srbije bio mnogo veći.Nešto ovde smrdi debelo.Kako to virus slabi a broj novootkrivenih bar kad je u pitanju Novi Sad raste u odnosu na prethodni dan,dakle postoji i dalji trend rasta.Neko ovde debelo laže ili o broju zaraženih ili o broju testiranih ili o obe cifre.A hoće da ukinu zabranu kretanja jer je stanje broja otkrivenih zaraženihu padu.Kako to kad prema njihovim podacima u NS i dalje raste,ne mnogo ali raste već nekoliko dana.Dosta više laži.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna