Autor: Nova ekonomija

Info
21.05.2020.
19:20 > 19:26
Turizam i ugostiteljstvo sektori su najviše pogođeni pandemijom virusom korona, slede kreativna industrija, saobraćaj i skladištenje, dok se kriza prelila i na IT sektor i industriju, pokazao je drugi ciklus ankete "Zajedno kroz krizu", koju su realizovali Privredna komora Srbije i USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj, navodi se u saopštenju PKS.
  • Izbori

    22.05.2020 07:39
    Eto vam vođe i njegovih laži
    Ako ovaj pobedi i bude socijalnih nemira i mnogo duže. A ako ih ne bude, eto nama ponovo vanrednog stanja, kada se objavi (kako rekoše iz Batuta posle izbora) prava slika broja obolelih. Srpskoj privredi nema spasa ni u narednoj deceniji. O demokratiji i regularnim poslovima, bez drugarske knjižice, možemo samo sanjati.
  • Dr Vucelja

    22.05.2020 06:17
    Malo
    Ja ocekujem.moguci oporavak Srbije za jedno 20 do 30 god jer na zome se radilo.Sad ce se pricati o koroni toliko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna