Autor: Dojče vele

Info
23.05.2020.
13:45
Oni koji dođu u Nemačku iz neke zemlje EU ili Šengenskog prostora više ne moraju u samoizolaciju od 14 dana. Ali šta kada dolazite iz recimo Srbije?
  • Preambula

    23.05.2020 17:36
    Samo da Aca ovo probavi . On je sa Angelom na Ti . Trenutno je zauzet splavovima,bakljama,zetvom i asistiranjem babicama u porodilistu ,ali doci ce i to na red.
  • Deks

    23.05.2020 16:22
    Poštovani gospodine Krdžiću na žalost zaista deluje nepravedno takvo postupanje nemačkih institucija prema onima koji dolaze iz zemalja van EU. Međutim treba se podsetiti da je Srbija više puta imala šanse da do sada postane punopravna članica EU još od početka dvehiljaditih kada je bilo nuđeno da Srbija uđe u EU istovremeno sa Hrvatskom. Sve ove šanse Srbija je prokockala zahvaljujući svojoj vlasti, uključujući i Tadićevo i Vučićevo vreme, i to tako što se bavila nacionalizmom i podizanjem tenzija sa susedima. Pritom složićete se nepravedno bi bilo očekivati od Nemačke da jednako vrednuje građane koji dolaze van Evropske Unije sa građanima EU čiji je Nemačka punopravni član.
  • Milos

    23.05.2020 15:42
    Nije sve savrseno
    Da je rec o Srbiji, onda bi pisali pa to ovde moze, u ludoj neorganizovanoj radikalskoj Srbiji.... Pozivali bi se na Nemacku, oni koji je nikad nisu posetili, a kamoli da znaju kako stvari funkcionisu. Evo sad jedan primer koji govori da ni tamo u daleko uredjenijem i bogatijem drustvu nije sve uvek jasno i reseno i da se i tamo prebacuje odgovornost. Isto nam je veoma blizak drugar pricao koji tamo zivi kako ima velikiproblem da upise dete u obdaniste! Da, da, tako da nije bas svuda kako se prica.
  • Kole

    23.05.2020 13:51
    Da
    Bitno da se ovde moze uci ko i kako hoce!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna