Autor: FoNet

Info
26.05.2020.
20:15
Predsednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić osudio je odluku Vlade Crne Gore o selektivnom otvaranju granica, po kojoj je i dalje zabranjen ulazak u Crnu Goru građanima Srbije i Bosne i Hercegovine i poručio im da su u Herceg Novom dobrodošli i to u što većem broju.
  • vojvodjanka

    27.05.2020 15:01
    srbi
    Milane Studenti koji dolaze u Srbiju da stzdiraju su Srbi iz CG dok ne završe fakultete na naš račun, a kad završe i vrate se onda su Crnogorci u najboljem slučaju jer dobar deo ostaje u BG i NS kao Crnogorci. Tolikood mene o studiranju pppppomoći posle zrmljotresa koju sam i ja plaćala kao i svi koji su bili zaposleni.
  • Misa

    27.05.2020 08:33
    Pa dobro, onda vise ne idem sa porodicom u CG. Posle jucerasnje vesti, proguglao i izracunao da kada uzmem prenaduvane cene u CG, mogu da odem i na Tajland. Bar te postuju ako nista drugo
  • JA

    26.05.2020 22:39
    Bravo !!!
    Da vidim sta me moze spreciti na put ka Svetom Vasiliju Ostroskom????? Mozda privremeno i uspe milo ali samo privremeno ! Ko se zadnji smeje najsladje se smeje !!! Samo polako !
  • Milanče

    26.05.2020 22:06
    plata
    Ka se setim koliko su nam oduzimali od plate za zemljotres u Crnoj Gori. Nisi smeo ni da kažes da nećeš. A sad smo nepoželjni. Možda bi i sada trebalo da pošaljemo pare a da ne idemo. Važno je da su crnogorski studenti stigli u Beograd. Veoma me zanima ko u ovoj državi plaća njihovo školovanje ili je to isto kao i zemljotres? Ako građani Srbije to plaćaju onda je to baš isto kao zemljotres.
  • Neka

    26.05.2020 20:18
    Hvala
    Eto vam slovenci i nemci-njima je dozvoljeno da predju granicu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna