Autor: 021.rs

Info
27.05.2020.
17:17
U Staroj Pazovi uhapšen je J. M. (49), osumnjičen za zelenaštvo, saopštio je danas MUP.
  • lazar

    27.05.2020 22:47
    zrtva
    ti sto si zrtva, jako si pametan druze... kazes i za vece pare si nekog prijavio???! pa sta si ti druze i ko si ti da onda uzimas pare od bilo koga???! dao si fenomenalan primer sta covek ne treba raditi!!!!! a ne treba uopste uzimati pare druze!!!!!! a ne mangupski si uzeo, pa onda nekog prijavljujes.... a verovatno si i uzeo jer si pre toga vec zakucao neku banku za kredit, koji nisi takodje vratio.....
  • Sovra

    27.05.2020 18:55
    Zelenaši
    Ja sam mislio da je to kod nas legalno, pošto ih ima kao korova, uništavaju živote ljudima, a ne hapsi ih niko. Ovaj je nekim ušao u posao pa ga skembali
  • Žrtva

    27.05.2020 18:30
    Žrtva
    Samo da poručim svima koi su u takvoj situaciji da se neboje. Pod hitno prijaviti policiji iznudu posle toga zelenaš nesme ni da vas zove a kamoli fizički da vam preti pod hitno će biti uhapšen. Postoi sud koi donosi odluku a vi počinjete da živite nornalan život bes stresa. Ovo pišem ukratko jer sam bio dužan za mnogo veći novac od ovog i nisam verovao da zaista naša policija se tako jednostavno i sigurno rešava zelenaša. Samo bes straha i panike i savet advokata i policije. Videćete da ste bes potebe proživljavali pakao.
  • Sima

    27.05.2020 18:28
    zelenasi haraju srbijom
    U Novom Sadu ovaj biznis cveta, pokriva ga ocigledno sistem. Na prijavu zelenasenja i iznude odbija se krivicna prijava, zbog navodnog nedostatka dokaza. Tuzbe zelenasa se usvajaju i prolaze fantasticno, tu drzava i izvrsitelj ima koristi a Iz krivice ima samo troskova.
    Ukoliko prijavite nasilje u porodice, reaguje tuzilastvo i sud bez dokaza, zatvaraju se pocinioci a posledice ovakvog rada su poznate, ubistva,masakri, razdor porodice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna