Autor: Tanjug

Info
06.06.2020.
11:37
Nominacija bivšeg američkog potpredsednika Džoa Bajdena za predsedničkog kandidata Demokratske stranke zvanično je potvrđena i on će se u novembru suprotstaviti predsedniku Donaldu Trampu na izborima koji će biti obeleženi pandemijom korona virusa, ekonomskim kolapsom i socijalnim nemirima.
  • Tata Ikun

    06.06.2020 21:39
    Zamisli da predsednik SAD bude pedofil koji ima prijateljske fotografije sa svim poznatijim teroristima na svetu? Pa Tramp je za ovoga Hoze Muhika...
  • Vertigo

    06.06.2020 18:57
    Win-win
    Smešno. Kandidat da bude čovek koji u novembru (ako ga uopšte doživi) slavi 78. rođendan, i koji pati od Alchajmerove bolesti. Jedva čekam TV-duele. Dovoljno je da mu Tramp postavi pitanja tipa "koji je danas dan u nedelji?", "koja je sada godina?" ili "kako se zoveš?". Ova tri pitanja su - za alchajmerovca Bajdena - itekako komplikovana, s obzirom na to da je pre nekoliko nedelja, u jednom intervjuu opalio da njegova kampanja ZA MESTO U SENATU dobro teče. Lagana Trampova pobeda 3. novembra je izvesna. Teško je zamisliti da stanovnici države koja je "lider slobodnog sveta" mogu da podrže alchajmerizovanog deda-Bajdena. Ali - ako se to nekim čudom ipak desi - biće to najveća glupost u istoriji čovečanstva, i znak da su SAD totalno "pukle".
  • Ns boy

    06.06.2020 18:42
    Bajden je osvedočeni mrzitelj Srba,kao senator 90ih se zalagao za vojne intervencije protiv nas.Naslednik Klintonove politike.Nema logike da Srbi podrže Bajdena protiv Trampa.Zato napred Trampe rasturi bolesne Demokrate.
  • Samo nezavisnost

    06.06.2020 12:27
    Aleksandar, ti si vojvodjanin koliko i Trump.
  • Petar

    06.06.2020 12:08
    Nadam se da ce pobediti onog klovna Trampa .
  • AleksandarVojvođanin

    06.06.2020 11:54
    Biden neće biti Predsednik!
    Demokrate, u SAD, su se zaigrale previše. Ni skorašnja događanja u režiji porodice Soroš im neće pomoći jer SAD nije ni Srbija niti neka zemlja trećeg sveta, gde je lako svrgavati vlast nemirima i radom kojekakvih takozvanih NVO. I nama u Srbiji bi bilo najbolje da DJTramp bude reizabran za Predsednika SAD! Q WWG1WGA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna