Autor: Snežana Miletić

Info
15.06.2020.
19:26 > 19:36
Čovek koji je obeležio pozorišni Novi Sad pokretanjem studentskog pozorišta "Promena", koji je već dugi niz godina direktor sarajevskog East West centra, a protekle četiri godine vodi ugledni italijanski Mitelfest, za 021.rs govori kako se 22 miliona epidemiologa, koji su privremeno napustili stalni posao fudbalskog selektora, ovog proleća snašlo u ionako već zamršenoj balkanskoj zbilji.
  • Goca

    17.06.2020 14:23
    Dobro je bar na nekom mediju naći intervju sa nekim staloženim i nehisteričnim. Gledala sam jednu njegovu predstavu, ne znajući najpre da ju je on režirao, a ostsqa mi je kao jedns od najboljih koje sam videla Pobuna u Narodnom pozorištu. Nadam se da će se u Srbiji desiti preokret kakav se desio u toj predstavi.
  • Ja

    16.06.2020 03:20
    U sred srede
    Predivno je kako su se prva dvojica koja su se pronašla prozvanim upravo - selektor i epidemiolog!
  • Ahab

    15.06.2020 20:04
    Zemlja kretena
    To ne menja cinjenicu da su epidemiolozi ovdasnji notorni dunsteri i manipulatori u sluzbi vlasti.
    Kao i fudbaleri, koji za svoje klubove igraju najbolje sto mogu, a za reprezentaciju na nivou retardirane mutave plovke.
  • Izlizana prica

    15.06.2020 19:59
    Ok, ali uprkos njegovom pametovanju, postoji nekada i dobar razlog za to. Barem u slucaju epidemije. A to je da smo naucili sa kime imamo posla - teskim lazovcinama - pa samo pokusavamo da se odbranimo od lopovcina.

    A i cela ta prica o balkancima koji pametuju pada u vodu. Narocito u vreme siroko rasprostranjenog interneta, preko kojeg covek vidi da i u ostalim regionima sveta ljudi jos kako pametuju. Neki manje, neki vise. Zavisi od teme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna