Autor: Blic

Info
04.07.2020.
22:29 > 07:26
Nastava od septembra mogla bi biti kombinovana, što znači da bi đaci imali onlajn časove, ali i svake druge nedelje odlazili u školu, najavljuje za Blic ministar prosvete Mladen Šarčević.
  • Dođoš anti bot

    04.07.2020 12:28
    Ne mogu reći poštovani, jer ste poštovanje izgubili odavno nizom afera, ne znam zašto vam i persiram, izgleda isključivo zato što sam pristojna osoba. Zašto nam vređate zdrav razum? Znam da su državi potrebni samo kablomotači i radnici u najprljavijim industrijama stranih investitora, koje mi subvencionišemo umesto malih privrednika. Da nam je bila potrebna inteligencija ne bismo je izvozili na zapad.
    Prva ću izaći da protestujem i sa studentima i sa roditeljima školske dece, iako su moja deca predškolskog uzrasta jer je ovo prevršilo svaku meru. Deca su označena kao rezervoar zaraze, kao šišmiši iz Wuhana. Ako se virus ne prenosi na izborima, utakmicama, žurkama, svadbama, proslavama rezultata, e pa ne prenosi se ni među decom koja se svakako druže i bez škole. Čak se postavlja pitanje da li asimpt. osobe prenose virus, i to smo mogli da pročitamo ovih dana.
    Prave nas idiotima svi od WHO koja ne može da se odluči da li maske štite ili ne, a ovi "naši", e za njih poseban krug pakla, posebno ekipa iz afere 2009.g. poznata po skandalu sa vakcinom.
    Primite pozdrav od mene kao besnog roditelja i doktora koji van radnog mesta ne nosi masku, ali održava rastojanje i ne diše drugima za vrat.
  • Mr.M

    04.07.2020 09:38
    Mi ne znamo sta nas sutra ceka a kamoli na jesen...danas pricate ovako sledece nedelje onako...drzava odavno ne postoji
  • NE

    04.07.2020 09:29
    Sarcevicu najbolje da roditelji dece nizih razreda njih lepo povedu na posao i da ih tamo uce da citaju, da pisu, malo matematike i to, a da vi u medjuvremenu odrzite izbore, mature i sve moguce festivale! Odlicna ideja, bas lici na vas!
    ZASTO SADA NESTO NE PREDUZMETE NESPOSOBNI LJUDI? ZASTO NAM UNAPRED GOVORITE O SEPTEMBRU, A NE ZNATE NI STA CE SUTRA BITI?
    FUJ!
  • Dinar po dinar 2 din

    04.07.2020 09:23
    Nonsense
    Da deca posebno ona koja moraju da koriste gradski javni prevoz da idu jedne nedelje a plaćeno im je za 30 dana???
    Koja je to glupost. Pa mogućnost zaraze u autobusima jer ne znate ni vi koji svašta izmišljate, kako deca razmišljaju, baš će da koriste maske. Pa kada dođu od nadrdanih profesora koje ne smeju ništa da pitaju jer dobar deo samo ispuca gradivo ne smeju jer će biti ismejana od druge deca a ni ona nemaju pojma šta je prof.hteo da kažu pa ćute jer je lakše smejati se.
    ONLINE nastava i to je jedino što je funkcionisalo. Zašto? Deca će nešto i naučiti u miru bez stresa i neće viruse po društvu i JGSP pokupljeni podeliti roditeljima i starijim osobama.
    ZDRAVLJE PRE SVEGA, AKO JE OVO FUNKCIONISALO NASTAVITE.
  • Roditelj

    04.07.2020 08:45
    &Ministru prosvete
    Prestani više da lupetaš!Što se ne izjasniš o testovima sa male mature koji su se "zagubili"pa ste,posle svih rokova,svima dali po 20 bodova,da ne bi izbila velika afera?Time ste ponizili trud vredne dece koja su marljivo učila kroz celo školovanje.Muka je roditeljima od tvojih novotarija.Ceo tvoj mandat,pogotovo oko testova mature, je bio pun afera i negativnosti.To što se hvališ da si ceo radni vek u prosveti ne znači ništa,uvek si bio nečiji poslušnik i klimoglavac.Došlo je novo vreme,shvati da je Tito odavno umro!!Nadam se da više nikad nećeš imati veze sa prosvetom!
  • žica za biznis

    04.07.2020 08:40
    Direktori master manadžeri
    Taman su direktori napravili biznis sa dogradnjom-nadogradnjom škola, uz opravdanje da bi mogli u punom kapacitetu nastavu za sva odeljenja da održavaju samo pre podne, kad ono "onlajn nastava".
    Možda sada da renteriju višak kapaciteta...
  • Poludeo

    04.07.2020 08:39
    Covek
    Tebe je bas debelo udarilo u glavu-toliko gluposti u jednom mandatu niko u istoriji nije mogao da smisli
    Pozdravi tak virus sto ne napada svake druge nedelje
  • Otac

    04.07.2020 08:36
    Što svake druge, da odu u školu po pelcer korone? Koji ste vi kre.., i
  • Gavra

    04.07.2020 08:14
    !
    Papazjanija...
  • Filip

    04.07.2020 08:08
    Na ulice!
    Izgleda ćemo mi morati na ulice, u kolektivnu šetnju, kako bismo deci obezbedili školu!
    Ministre, manite se eksperimentisanja na našoj deci, zaštitie ugrožene, a decu vraćajte u školske klupe!
  • Dalabu

    04.07.2020 08:04
    Uvazeni ministar Sarcevic je brilijantni, preplanuli, genijalac medj paripima u vladi. Nekako uvek se istice bezgranicnom, kombinovanom, mudroscu.
  • Online NS

    04.07.2020 07:55
    Kako ce posle EXITa?
    Znaju kako BI izgledala nastva a NE ZNAJU da li ce EXIT biti otkazan 13.8. ? Znaci jos im je opcija da dovedu hiljade na ulice, u smestaje, na Tvrdjavu, da naprave od Novog Sada zariste????
  • D

    04.07.2020 07:29
    L
    Samo pogledajte sta neke druge, pametnije drzave rade, pa preslikajte resenje. Nemojte sami nista da smisljate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna