Autor: Beta

Info
14.07.2020.
19:09 > 20:03
Stotinak ljudi okupilo se i danas ispred Centralnog zatvora u Beogradu, gde zahtevaju puštanje iz pritvora građana uhapšenih zbog učešća na demonstracijama proteklih dana.
  • Nebojša

    14.07.2020 21:56
    Zakon
    Svako ko je gadjao policiju kamenjem ne zaslizuje da bude pusten.
    Pa gde ste bili da napravite stranku i jedinstveni listu i da ubedite onih 49,8% koji nisu izasli da glasaju i da promenite vlast.
    Ne nego bi hteli bez lrograma, sa floskulama kao 05.oktobra 2000 uz pomoc MI6 I CIA da dodjete na vlast.
    DS i Tadic nas zaduzise 10 milijardi evra za 4 godine i nista ne uradise, a tokom Kostunicine vladavine obavise pljackaska privatizacija, a SARTID ste prodali US steel u sred akcije Sablja.
    Sve koji su gadjali policiju bih u polja Vojvodine na prevaspotavanje. Ne osvaja se vlast nasiljem nego idejom. Koliko vas je spremno da odvaja od plate 1% za ideju i da se bori za nju. NIKO. Prema tome sedi 1.
  • vojvodjanka

    14.07.2020 21:01
    Ministar policije izjavio je da su zahtevi iz pojedinih političkih i nevladinih krugova da se puste na slobodu učesnici demonstracija suprotni vladavini prava.

    Žestoko su napali policiju u oklopima i na konjima,svojim indeksima,maturskim svedocanstvima i doktoratima.Ovi su im opravdano uzvratili suzavcem,pendrecima i kopitama.Zatim su ih sudije prekog suda poslale u zatvor.Ono sto je bacalo kamenje na policiju,pije pivo sa komandirima.

    Ko to priča o vladavini prava ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna