Autor: Dragana Prica Kovačević - dragana@021.rs

Info
16.07.2020.
10:51 > 12:22
U danima dok su trajali protesti u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i drugim gradovima gledali smo na desetine video snimaka koji dokumentuju prekomernu upotrebu sile policije, ali i neidentifikovana lica koja su nasilna prema demonstrantima, policiji i imovini.
  • Visnja

    27.07.2020 13:34
    @Građanin Vojvodine
    Citali ste knjigu Canka? Zaboga zasto gubite vreme na DB propagandne knjige? Canak i Seselj su omiljeno propagandno oruzije SPS-a i RDB-a u manipulaciji i disciplinovanju opozicije. To smece koje pise Canak i Seselj u zivotu ne bih procitala.
  • Građanin Vojvodine

    21.07.2020 14:37
    Draga Višnja
    Drago mi je da si to primetila. Inače, 1993 godine Nenad Čanak je objavio knjigu "Ratovi tek dolaze" u kojima je izjednačio Slobodana Miloševića i Adolfa Hitlera. Takva ideologija SM je PRVO dovela do Jogurt revolucije i sve ovo kasnije je posledica. Drago mi je ako smo istomišljenici

    p.s. nisam član LSV i ne dobijam % od prodaje te knjige
  • Tja

    17.07.2020 07:25
    Sokrat bio u pravu
    N7, jel 7 broj godina ili IQa? O čemu ti lupetaš, niko nije rekao da policija ne sme da se brani. Naprotiv, policija se u one huligane nije zaletala, to su njihovi momci koji su obezbedili zaklon i razlog zašto da primene silu. Ali oni nisu te tukli, već neke nebitne usput ljude. Krvničko iživljavanje, zasipanje suzavcem (neispravnim), prebijanje novinara, hapšenja ljudi zbog transparenata - kakva je to odbrana? Lik leži, njih 15 usput trče i šutiraju u glavu i po telu, kakva je to odbrana? Policajac pali kontejnere, rashodovana vozila, to je odbrana od? Dečko vozi bicikl, jedan ga obori, on već leži ne pruža otpor, drugi doleće i kolenom u glavu, baca mu bicikl, brani se jel? Nemoj da se neko pravi blesav, mogao bi takav i ostati.
  • Jašta

    17.07.2020 07:17
    Ajde upotreba prekomerne sile, ali oni su nepotrebno upotrebljavali silu. Ne možeš mi reći da ne umeš da razlikuješ nasilnog huligana od devojke, likova koji sede i piju pivo itd, pa makar bio i policajac. Oni umesto da povrate dostojanstvo i poverenje građana, bukvalno žele da seju strah i batine. To nije policija, to je banditska udruga. Obrni okreni, ako narod ne praktikuje Ustav i zakone, onda države i nema, vidite šta rade ovi kriminalci, sramota.
  • N7

    16.07.2020 19:22
    No licemerje
    Sto ne protestvujete protiv hulugana
    LICEMERI JEDNI
    Policija je kriva sto ne dozvoljava da je tuku
    Ne budite budale mislite o tome
  • Ns

    16.07.2020 14:31
    Demostranti treba da demonstriraju a ne da pale zgrade!
    Takodje treba i da glasaju na izborima!
  • Danilo

    16.07.2020 13:19
    Ja želim da Srbija ima poštenu, profesionalnu policiju koja ne bije građane.
  • Novosađanin

    16.07.2020 13:02
    ?
    Pališ, lupas, lomiš i gadjas policiju kamenjem??!! Policiju koja stoji mirno ti napadas satima. Gadjas kamenjem, polivas vodom i zapaljivim koktelima!!!!! I kada polici odreaguje ti kazes da je to brutalnost. Jeste li vi narode poludeli? Dozvoljavate da vas nekolicina navlaci na unistavanje imovine i sukobljavanje sa policijom???!!! Policija vas je i malo tukla koliko ste zasluzili!! Imam prijatelja koji stalno nesto bojkotuje " Lopovi, lopovi, samo kradu" a radi u firmi i svaki mesec ukrade 100, 200, 500 ili više eura. Podji od sebe ako hoces da menjas svet ili u ovom slucaju vlast.
    Ne pokazuje se protest time sto ces unistavati neciju imovinu i tuci se sa policijom. Kada sve to radis sledi kazna. u ovom slucaju batine su vratili batinama. Sta, narod sme da tuce nekog a kad dobije malo batina onda je to brutalnost? Gadjanjem nekog kamenjem i paljenje koktela je isto brutalnost!!! Da vidim kako neke "momcine" napadaju policiju i tuku se sa njima pa ok.. Ovo sve "mamine maze" od 50kg sa krevetom..
  • Visnja

    16.07.2020 12:55
    U sluzbi srpskom Fireru
    Pre 84 godine...
    Slogan Adolfa Hitlera za izbore u nacističkoj Nemačkoj
    26. mart 1936. godine.

    Unseren Kindern
    die Zukunft durch

    Pogledajte google!!!
  • Milos Pleskov

    16.07.2020 12:54
    Limanska ulica 32
    Nema od toga nista kad sam krivicno prijavio Policajca sa Detelinarske stanice tuzilastvo ga je bez ijednog resenja ili odluke izbacilo iz spiska optuzenih za nasilje i neprijavljivanje krivicnog dela nasilja. Toliko o tuzilastvu Novi sad. I onda se bune kad narod uzme stvar da resava u svoje ruke?
  • mile

    16.07.2020 12:41
    Ovo im je dobro doslo , svo svoje nezadovoljstvo , privatno ili na poslu istresli su na narodu a narod ko narod brzo zaboravi.Samo se cude sto ih ne volimo I steta za one sto korektno obavljaju svoj posao pa su sada oblaceni , ipak nesto ostane u podsvesti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna