Info
18.07.2020.
08:26 > 08:26
Za stare Grke Olimpijske igre su bile svetinja, prekidali su ratove kako bi omogućili nadmetanje atleta.
  • Reč

    18.07.2020 12:09
    Čitajte tekst i argumentujte
    Zašto novinara koji iznese mišljenje koje je suprogno vašem i one koji to podrže nazivate "botovima"? Ako tražite bolje i lepše za našu zemlju pokažite nam to svojim primerom. Rado ćemo ga podržati i slediti. Ovako, vrlo je neizdrživo imati tako priprosto iznešene opozicione stavove, koji su praćeni etikecijama. Radije narod "pada" i na prepredeno umiljavanje političara na vlasti, nego na neprestano korišćenje loših reči. Ničiji mozak to ne može na duže staze prihvatiti. Žao mi je, ustvari, što to u opoziciji nema ko da shvati i praktikuje.
  • Pacijent

    18.07.2020 12:00
    Nema ovde leka
  • ja

    18.07.2020 11:52
    ?
    Inopritisak? Bravo majstore!
  • običan čovek

    18.07.2020 11:23
    Prilično realan i objektivan tekst, koji na najbolji način odslikava trenutak u kojem se naše društvo našlo . Sve pohvale Živane, samo tako i nastavi.
  • vojvodjanka

    18.07.2020 10:58
    promaja
    G. Laziću šupalj vam je tekst duva promaja malo mi liči na umerenog bota zato što ste zaboravili puno neoborivih činjenica koje vam je na kulturan načon naznačio "SMETALO" u svom komentaru pa ne bih da ponavljam. Protesti su bili spontani !!!!!
  • Gabor

    18.07.2020 10:57
    Citajte vesti pre 10,15,20 god
    "Budućnost pripada onima koji se najdalje i najduže sećaju prošlosti."

    -Fridrih Niče.
  • Neoplanta

    18.07.2020 10:48
    Da li sam dobro shvatila? Tekst ukazuje na proteste kao ispunjavanje naredbe iz inostranstva?
    Potpuna glupost, protesti su poceli spontanim okupljanjem ljudi, besnih posle sramnog svaljivanja krivice na narod, tokom PreCednikovog obracanja narodu, u pokusaju da spere krivicu sa sebe!
    Jedini krivac za sve je Vucic, i zbog izbora i protesta!
  • Klo

    18.07.2020 10:08
    Korone
    Zadovoljan sam temom, ali nije dovoljno oštro kao kritike prema vlasti koju podržava 60% stanovništva.
  • Arkadije

    18.07.2020 09:56
    Prvi dan protesta nema veze sa opozicijom nego sa nezadovoljnim građanima. Međutim opozicija je odmah pokušala da priskoči, ali nije bila naročito uspešna, što zbog sebe same a što zbog ubačenih radikalnih i policijskih elemenata koji su je rasterivali. Sugerisanje veze sa pregovorima oko Kosova je teška budalaština. Toliko.
  • VladimirNS

    18.07.2020 09:42
    Utiske delimo, ali
    Pročitavši tekst, imao sam utisak da je autor mešao lična vidjenja sa činjenicama koje su mu poznate, pa bih želeo da autor iznese na osnovu čega tvrdi da je upleten "strani faktor" jer lično smatram da navedenim centrima moći nismo interesantni koliko bi to domaći mediji i političari želeli. Da skratim, gospodine Laziću, na osnovu čega ste zaključili dejstvo Inostranog faktora i kakvom upliv u je reč?
  • Anonimus

    18.07.2020 09:36
    Tako je to kada u Srbji sve zavisi od politike. Svi se bore, ne birajući sredstva, samo za vlast i privilegije.
  • Smetalo

    18.07.2020 09:16
    Auuu!?
    G. Lazic me je vrlo neprijatno iznenadio ovom tekstomimajuci u vidu njegove ranije analize, pre svega ekonomske.
    Par pitanja:
    - na osnovu cega se tvrdi da je protest usledio u organizaciji opozicije, a na mig iz inostranstva, kad je i plavusama jasno da je barem prvih 2-3 veceri bilo spontano, kao posledica manipulacije epidemijom i magarcenja sa izborima? Onog momenta kad su opozicioni politicari poceli da se petljaju, raja je prestala da dolazi!
    - bojkot izbora je delimicno uspeo (izaslo manje od 50%), a kad se doda jos i vrlo visok % nevazecih listica (preko 4%), onda SNS+SPS bas i nemaju razloga za slavlje. Tvrdnja o propasti bojkota je, dakle, pogresna, i glupo je insistirati na tome.
    - tacno je da su ovi izbori bili giljotina za mnoge utripovane velicine (pozdrav za Sergeja, ali i za jos neke), ali je stvarno neumesno u ovakvom tekstu ne pomenuti manipulacije sa epidemijom i podacima o obolelim i umrlim. I to je bio jedan od okidaca za protest.
    - nigde u tekstu nema ni reci o bahatosti vladajuce strukture, i o spornom uvodjenju vanrednog stanja (izmedju ostalih i advokatska komora je osporila to). I to je bio jedan od okidaca za spontanu reakciju.
    - ogroman broj ponovljenih glasanja (mslm preko 270) gde se manipulisalo zapisnicima, je takodje bio okidac
    - ogromno kasnjenje RIK sa rezultatima
    Dakle, niko ziv, pa cak ni nas zatupljeni narod ne trpi da mu neke s.re po glavi i da ga pravi budalom. G. Lazic je to izgleda zaboravio, pa sam slobodan da ga podsetim
  • Duduk

    18.07.2020 09:07
    omg
    Svim botovima i njihovim bliznjima zelim brzu vakcinaciju i da budu u prvim redovima.
  • Dalabu

    18.07.2020 08:50
    Svi se u Srbiju slazu da je 2+2=5.
    Jedni-vecina jer stvarno ne znaju odgovor.
    Drugi-manjina jer manipulisu prvima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna